sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

+34

Kauppatorilla oli tänään hellettä 34 astetta. Pitkään jatkunut helle on lämmittänyt meidän kodin, sisällä on aika tukalat oltavat.. Ollaankin käyty uimassa sekä eilen että tänään, lapset ui myös torstaina. Tässä lähellä ei ole mitään uimarantaa, joten uinnit on ollu tänä kesänä vähissä. Mutta nyt on käyty, ja ollaan niin nautittu!


Keskiviikkona saatiin pöytä kotiin, ja se on aivan ihana! Mikä luksus, kun sopii aamupalapöytään lukemaan lehden kunnolla, ilman että joku kulma lerpattaa laidan yli. Torstaina tuli sitten innolla odottamani pöytätabletit. Ne oli silikoonia, yhä parempi! Mutta voi surku! Ei mennyt ollenkaan niinkuin olin kuvitellut. Koska keittiö on niin pieni, laitettiin uusi pöytä niin että yksi pitkä sivu oli seinässä kiinni. Päihin tuolit ja pitkälle sivulle kaksi tuolia. Tabletit ei sopineet ollenkaan niin päin, vaan oli ihan päällekäin. Pöytä oli pakko kääntää toisinpäin, ja nyt on ahdasta päästä pöydän ohi jääkaapille. Pöh. Ehkä mä totun. Jos en, niin ostan ison pöytäliinan ja käännän pöydän takasin.


Mietin kyllä heti että jos pöytä olisi edes kymmenen senttiä lyhyempi, niin tilaa olisi paljon paremmin. Äkkiseltään en kuitenkaan löytänyt 130cm pöytää, joten varmaan helpompi hankkia uudet pöytäliinat kuin koko pöytä! :D


Näin illalla on kuitenkin mukava istuskella keittiössä, ikkunasta tulee viimein vilpoisaa ilmaa. Meillä on viikonloppuvieraita, joten hyvässä seurassa iltaa istuskellaan! 3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin passaa kukka väreihin! Kiitos viimeisestä :)

Ninnu kirjoitti...

Sanopa muuta, on ku suunniteltu, siinä se meiän päivää ilostuttaa! Kiitos käynnistä, käykäähän taas! :)

Anonyymi kirjoitti...

Muutin muuten sen loman kkultaan kun muutetaan jo viikon päästä.. ois ollu mukava nähdä naantali mut pitää ens kesänä lomailla siellä!! Mut ihana päästä jo kotiin..!