lauantai 5. heinäkuuta 2014

Parasta kesää


Loman tarkoitus on kai virkistää, mutta minua kyllä vain väsyttää! :D Maanantaina jatkuu taas työt loman jälkeen, seuraava loma on vasta marraskuussa, ehkä. Mutta onhan sentään kesä, huh hellettä kun on tulossa kuumaa ensi viikolla, vihdoin!


Meidän tähänastinen kesä on kulunut sekä kotiympyröissä että pohjoisessa reissatessa. Parasta kesässä on, että joskus ennättää töidenkin jälkeen tehdä jotain mukavaa lasten kanssa, jos hetimiten töiden päälle lähtee liikkeelle. Lapset ja mies saavat lomailla koko heinäkuun, minun lomani kului pääsykokeisiin lukiessa, ja kun en päässyt kouluun niin nyt "vähän" tympii palata töihin. Että kumpa tietäisi kannattaako käyttää kesäloma pääsykokeisiin lukemiseen, niin ei tulisi pettymystä! Vaan jos ei yritä, ei varmasti saavutakaa koskaan mitään, se on varmaa. Joten nyt asennoidun, että pää pystyyn ja kesästä nauttimaan, vaikka töitä pitääkin tehdä! Sit pääsen taas reissuun viikonloppuna ja hakemaan muun perheen kotiin. Jos nyt malttavat palata kesken loman maalta kaupungin vilinään..


Monen vuoden asumisen jälkeen nykyisessä kotikaupungissamme riittää yhä paikkoja, joissa ei olla ennätetty vielä käydä. Esimerkiksi tuolla  liikennepuistossa käytiin ensimmäistä kertaa kesäkuun alussa. Ja nyt kun on näin lämmintä (toivottavasti pitkään) niin ehkä saadaan aikaiseksi käydä vesipuistossakin, joka on ollut jo monta vuotta täällä!


Ei kommentteja: