maanantai 8. huhtikuuta 2013

Hamahelmiaskartelua


Olen koettanut päästä jyvälle mikä näissä hamahelmissä oikein on se Juttu. Eilen löysin kirpparilta purkillisen näitä, muutama alustakin oli mukana. Ostin sitten meille ensimmäistä kertaa kun varmaan ihan edullisesti oli myynnissä, kolmella ja puolella eurolla. Vaikuttaa olevan vielä vähän liian hankalia Pojalle. Minun sormiin taas oli ihan liian pieniä, hermot meni heti alkuun! :D Sain jotain sentään mallin avulla aikaan. Ajattelin ostaessani että jos näissä olisi vaihtelua muovailun ja piirtämisen sijaan, mutta ei ihan vielä kuitenkaan. Ainakin näillä harjaannuttaa sorminäppäryyttään ja pitkää pinnaa.

Kirpparilla oli eilen ihan erikoisen hyvä valikoima, kokeilin täyden korin verran vaatteita tulevaa työtä silmälläpitäen. Ihania hameita etsin tietenkin, mutta yhtään sopivaa en löytänyt. Sen sijaan löysin neljä yläosaa, topin, pari pitkähihaista ja mekontapaisen. Nuo Hamahelmet mukaanlukien noin kympillä sain kaikki. Nyt tiedän miksi niitä kirppareita kannattaa kiertää. En olisi saanut kympillä ensimmäistäkään noista uutena kaupasta. Kaikki oli sen näköisiä että olisiko kerran pari käytettyjä. Ne takanaolevat kymmenen huonompaa kirpparikäyntiä istuu vaan niin sitkeesti mielikuvassa kirppareista. Kun ei mitään löydy, loosit on pullollaan kamalia kauhtuneita ja virttyneitä vaatteita ja tavaroita ihan törkyhintaan. Nyt oli hyvät hinnat, monia ihan kivoja jätin pois, kun löytyi tosi hyviäkin! 

Ja sitten vaan takaisin kotitöiden pariin, tuo pyykkivuori kasvanut viikonlopun aikana aikas muhkeaksi. Sen kimppuun on käyty jo heti aamusta. Joku on hiekoittanutkin koko kodin parissa päivässä! Imurin varteen vaan.. Tai ehkä nautin tästä äitiysloman vapaudesta valita ja vien vauvan sylistä nukkumasta pinnikseen ja keitän kahvit! :)

Aurinkoisia arkipäiviä alkuviikkoon!

Ei kommentteja: