sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Tällä viikolla

Pitäisi olla jo ehdottomasti nukkumassa, mutta ei malta. Päivässä tuntuu olevan paljon vähemmän tuntejä näin työssäkäyvällä, kuin kotiäidillä. Viikonloppuna päivät on tietenkin samanlaisia kuin ennenkin, mutta arki on ihan erilaista. Kun tulen töistä ja on syöty, tuntuu että melkein heti onkin jo iltapuuron aika ja lasten nukkumaanmeno. Illat kului tällä viikolla yhdessä hujauksessa. Itseä tietenkin väsytti työt vaikka tuttua työtä onkin, uudelleen opettelu ottaa aikansa. Väsymyksestä huolimatta onnellista porukkaa täällä kaikinpuolin on, helpotti niin huomata että lapsilla sujuu hyvin päiväkodissa! Kehuvat että Tyttökin vaan riemusta kiljahdellen painuu muitten seuraan kun aamulla vien lapset. Poika on aina viihtynytkin siellä. Ikävä tulee ainakin minulla päivittäin, mutta kokonaisuudessaan tämä minun työssäkäynti on meille nyt paras!

Pinnatuoliprojekti etenee hiljalleen, kaksi tuolia alkaa olla valmiina, kolmatta en ole vielä ottanut käsittelyyn. Sinkkiset kukkaruukutkin sai pintaansa maalia, samoin yksi pöytälampun jalka ja taulun kehys. Maalipurkista on kulunut vasta viidesosa jos sitäkään, mitähän minä sitten keksisin maalata? ;)


3 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Kivat tuolit! :) Meilläkin pitäisi aloittaa tuolien metsästys kun ostettiin uuteen kotiin uusi isompi pöytä, mutta siihen ei tullut tuoleja mukana. Pinnatuolit olis aika kiva valinta mut tuntuu että ne on nykyään niin suosittuja että kaikki menee samantien mitä myyntiin tulee. Ja vähintään 6 tuolia siihen pöydän ympärille tarvittas..

Unknown kirjoitti...

Joko te ootte muuttanu? Osta tuoli kerrallaan, tosi veikeen näkösiä sellaset pöydät joissa on erilaisia tuoleja! ;)

Emmi kirjoitti...

Tiistaista asti on muuttorumba pyörinyt ja vvielä ei loppua näy.. :) Mutta ihanaa joka tapauksessa asua täällä kun on tilaa elää!