sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Hellettä piisaa..Ihan mielettömän ihana kesä. Tuli loppujenlopuksi ihan ykskaks. Joka päivä yli kasikymmentä lämmintä, ensi viikolla on lähemmäs kolmekymmentä usealle päivälle luvattu eikä yhtään sadetta. Tätä kai kutsutaan intiaanikesäksi?


Rauhallista, kaunista. Ja miten ihania tuoksuja! Kielot kukkii lähimetsässä, se tuo mieleen lapsuuden kesät. Niittykukkiakin on vaikka mitä jo.  Me ollaan tänään nautittu hurjasti tästä helteestä! Pitkään mietittiin että onko ihan viisasta lähteä ulos, koska siellä on ihan oikeasti kuuma, mutta kun ulos päästiin niin heti oltiin sitä mieltä että ei tällaisena päivänä voi sisällä vaan hikoilla. Oon tänään mielessäni kaivannut omaa pihaa. Luonnosta ollaan nautittu tässä lähiympäristössä, ihania paikkoja joissa vaan ei tule käytyä muuten kuin lenkkeilemässä. Nyt käveltiin kaikessa rauhassa ja puhalleltiin voikukkia. Puhalluskukkia! 

3 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Ihana tuo ylin kuva!

Miisu kirjoitti...

Ihana kesä on sielläkin näköjään. Hienoja kesäisiä kuvia..Niin on täälläkin pohjoisemmassa.Tänään heitetty talviturkki omassa rannassa..

Unknown kirjoitti...

Täällä on tosi ihana kesä! Taas koko viikon ollut kunnon helteet. Mieli tekis uimaan järveen, mieluiten vielä sinne pohjoisempaan.. Ikävä kotiseuduille kasvaa näin kesäisin ihan uusiin lukemiin!