sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Viikonloppua


Teholauantaiko? Ainakin huseerasin enemmän kun moneen viikonloppuun yhteensä. Lauantaihin mahtui niin kirpputorikäyntiä, kirjastoa, BodyBalancea, VPK-juhlaparaatin seuraamista (sattumalta, arvaatteko miten Poika tykkäsi?), Ikeakäynti, pinnatuolien hiomista ja maalaamista ja tottakai kodin siivoomista. Ja paljon muutakin.. Olipa hulinaa. Ja hauskaa! Ottaisin niin mieluusti toisen lauantain tähän hetiperään, tai pari lisätuntiakin olisi riittänyt. Ne lisätunnit olisin käyttänyt pinnatuoliprojektiin. Projekti on lojunut kaikessa rauhassa kesän helteissä. Eilen raivasin tien tuolien luo ja sain kuin sainkin viimeisen tuolin hiottua ja pari kerrosta maaliakin pintaan. Kaksi jo alkukesästä mustaksi muuttunutta tuolia sai vielä kerrokset maalia, ne on nyt valmiit. Viimeinen kaipaa vielä ainakin kerroksen-pari lisää. Olisi ihan kiva saada tuolit jo käyttöön, aina vaan on ollut muuta kivempaa tekemistä. T alkoi jo kysellä että laitetaanko nuo tuolit tuolta roskiin, hätäännyin et eiei, kyllä minä teen ne nyt! Yksin en ole saanut aikaan, sain apuja muulta perheeltä niin johan alkoi tapahtumaan. Tyttökin tuli tolskaamaa parvekkeelle, tuli sitten pestyä ihan hulevedellä koko parveke siitä paksusta pölystä kun Tyttö kaatoi mun vesisankon parvekkeen lattialle. Kerrottakoon että sitä hiomispölyä ja kadulta tuulen tuomaa hiukkasta oli ihan jonkin verran... Tyttökin otti sitten pikku kylvyn siinä samalla. Tänä aamuna parvekkeella on ihan eri tilanne kuin edellisaamu(i)na, ja olen siitä onnellinen!
 
Ajatus syksyn tulosta saa pienen palan kurkkuun. Mitähän se tuo tullessaan? Kesätyöt lähenee loppuaan, vielä tämä syyskuu on varmaa, jatkosta ei ole vielä tietoa. Hermostuttaa. Koetan suunnata ajatukset positiivisen kautta johonkin mukavaan, esimerkiksi miettimällä lasten syysvaatetusta. Tytölle löysin niin herkullisen väriset villasukat eilen kirpputorilta, että en voinut ohittaa niitä. Onpa vähän eteenpäin, vaikka ei yksillä vielä pärjätä. Toppapukukin oli Pojalle hetken varauksessa Sokoksella, mutta jäi hakematta kun en ollut varma haluanko sittenkään juuri sitä.Sanoivat että niitä ei tule lisää, ja vähän ihmetytti kun ei niitä siinä kovin montaa ollut. Oli silloin vielä kuitenkin elokuu. Ja viimeiset topat tulleet kauppaan sitä mallia? Hassua. Minä kyllä pidän elokuun vielä ihan kesäkuukautena.

 
 
 
 
Eilisellä IKEA-käynnillä hoksasin ihania kortteja jotka näin heti meidän lastenhuoneeseen sopiviksi. Kehyksetkin ostin samalla, ja nyt on lastenhuone hiukkasen sisustetumman näköinen! Katse kääntyy tuon tuosta seinälle, ne on niin kivoja. Ikeassa oli muutama muukin kuva joista tykkäisin. Olen kuitenkin ajatellut vuokraemäntääni, en millään raaski porata taulukoukkuja seinään kun hän on juuri ennen meidän tähän muuttamista tapetoinut nämä seinät.. Tuo pieni seinänpätkä johon nämä taulut ripustin, on vain maalattu, ja sain vasaroitua pienenpienet naulat paikoilleen ihan siististi. En usko että siitä jää kummoisiakaan jälkiä kun joskus nuo tuosta irrotan.
 3 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Hienoa, saitte tuolit valmiiksi!:) Melko tehokasta, täytyy sanoa!

Unknown kirjoitti...

Ei oo kiireellä pilattu, ei! :)

SallaK kirjoitti...

Tutun näköiset kortit :) meillä vain punaisissa kehyksissä! Ihana Ikea ;)