tiistai 8. lokakuuta 2013

Ihana ruska..

Lastenhuoneen ikkunasta on aikas ihanat näkymät nyt. Että ruskalehdet osaa olla sitten kauniita. Osa puista leimuaa kirkkaankeltaisena, osa jo punaisenakin. Pihalla on nyt niin kaunista. Väliin ennätti jo hieman harmittamaan kun aamuisin oli niin kylmää, mutta kun vaan alkoi vetää haskoja käteen niin johan tarkeni taas, ja sitten tulikin jo tämä ihana ruska! Vaahterat on ollut aina jotenkin lempipuita syksyisin, ne on niin mahtavia tuossa väriloistossaan! 

 Iltaisin nautiskelen syksystä sytyttelemällä kynttilöitä. Lasten nukkumaanmenon aikaan laitan olohuoneesta valot pois ja laitan kynttilät palamaan, lapsista se on jännittävää. Tarkkaa vahtimistahan se on, mutta mukavaa. Siitä on sitten sujuva alkaa iltapalalle ja nukkumaan..

Lauantaina kävin H&M Homessa ohikulkiessani, ja ostin sieltä kaksi ihanaa kynttiläkuppia. Siellä oli vaikka mitä ihanaa.. Ihanimmat minun mielestä nämä kaksi, kuparinen ja musta! Kynttilöistä tulee nätit varjot, aivan kuin pitsit.

Sunnuntaina piipahdettiin taas lasten liikunnan ihmemaassa, se on lapsille (tai ainakin Pojalle) tosi mieluinen, enkä ihmettele! Tälläkertaa kivoin juttu oli ehdottomasti isot rakennuspalikat, Poika rakensi niistä traktorin. Siellä hän nökötti pitkät ajat ylpeänä rakennelmastaan! Joku kakara kävi siinä ajankulukseen hajottamassa Pojan rakennukset, vähän mua suututti! Oikein tuli lorvaillen paikalle ja tyrkkäs kaikki kumoon, ja lähti lampsimaan pois. Heräsi taas mielessä kysymys, saako toisten lapsia kasvattaa, mutta en ennättänyt edes alkaa miettimään mitään fiksua sanottavaa kun koko häiritsijä oli hävinnyt paikalta.. Itse koetan katsoa ettei meidän lapset menisi kaatelemaan toisten tekeleitä, kun toiset tosissaan rakentaa.. Kyllä Poikaa harmitti! Toki pitää osata jakaa lelut muiden kanssa, mutta eipä ollut siitä tälläkertaa kysymys. Käytin sitten tilanteen hyväksi kasvattamalla omaa lastani, että "olipa ikävästi tehty, ethän sinä ikinä riko muiden tekemiä?" ;) Tehtiin uusi ja entistä hienompi.
 Psst. Ihanassa Valkoista ja Kiekuraa-blogissa on käynnissä arvonta, jossa voi voittaa lahjakortin Casa Rustica-verkkokauppaan. Käykää osallistumassa, klikkaa kuvaa niin pääset arvontaan!


Ei kommentteja: