lauantai 22. maaliskuuta 2014

Ihanaa, lauantai!Voiko ihanampaa maaliskuista lauantaita ollakaan? Aurinko paistaa ja lämmittää jo, vapaapäivä ja aikaa lekotella. Ihanaa! Laitettiin lapsille kevätpuvut päälle ensimäistä kertaa ja lähdettiin käymään kävellen kaupassa hakemassa karkkipäivän karkit. Niitä aina odotetaan, ja poika sanoo lauantaita hänen onnenpäiväkseen.. Saa ihan itse valita mitä karkkeja haluaa, ja valinta on aina sama, candy kingejä. Minunkin lemppareita! Meidän Prismassa tosin vaihtui kuun alusta johonkin toiseen merkkiin irtomakeiset, mutta kelpaa meille edelleen! Tuli uusia suosikkejakin. 


Poika marisi pitkän aikaa ennen lähtöä että hän ei halua kävellä, vaan pitäisi mennä bussilla. Ei millään meinannut suostua lähtemään kävellen, mutta kun pääsi ulos ja laitettiin tyttökin kävelemään niin johan innostui! Heti oli ehdottamassa juoksukilpailua, ja sekös oli hauskaa. Tuossa kilometrin matkalla ennättää ottaa monet kisat ja matka taittuu rattoisasti. Eri oli meno välillä kun loskaa ja muutaman kerran luntakin oli niin ettei rattailla meinannut päästä eteenpäin. Nyt alkaa sujua pojallakin kävely, aluksi kun jätettiin häneltä rattaat pois, hän ryntäili eikä alkuunkaan ymmärtänyt varoa autoja. Ei kyllä aina muista vieläkään varoa esim takaa tulevia pyöräilijöitä, mutta on paljon helpottunut kulkeminen muutamassa kuukaudessa. Pitää vaan itse muistaa tsempata poikaa vaikkapa leikin kautta jos poika menee liian pitkälle edelle, että juoksepa takasinpäin niin minä katon miten nopea sä oot!


Hellyttävää, miten pikkusisko on tärkeä pojalle, heti kun tyttö lähtee menemään väärään suuntaan niin isoveli on siinä samassa kädestä vetämässä takaisin.. Suloista.

Taitaa olla aika tarttua imuriin, kevät tuo tullessaan paljon hiekkaa sisälle! Ja ehkä nuo villasukat ja pipot saa pikkuhiljaa pakata varastoon...? En malta olla hehkuttamatta tätä kevättä, tämä on niin ihanaa aikaa.. Sain torstaina tietää myös että kesälomat on vahvistettu sinne mihin niitä toivoinkin, sain kesä-heinäkuun vaihteeseen puolentoista viikon loman. Koska mies saa itse valita lomansa, niin se tarkoittaa sitä että tänä vuonna me päästään reissuun!! Jeee! Viime vuonna ei päästy, ja vieläkin muistan sen valtavan harmin. Mutta nyt saadaan suunnitella lomaa kaikessa rauhassa! 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huippua kun saitte loman! Ihania rakkaita!<3 pitää tulla käymään ja on kyllä nii parasta kun on kevät!
Ami

Unknown kirjoitti...

Joo, tuu ehottomasti! Me nii tykätään tästä lämpimästä.. Uskomaton, maaliskuu.. :)