sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Innostus!


Lauantaina ostettiin pojalle potkupyörä. Aikamme koetettiin saada häntä viime kesänä innostumaan polkupyörästä, mutta kun ei niin ei! Toinen oli meininki kun tarjottiin potkupyörää menopeliksi. Jo kaupassa hymy oli pojalla ihan mahdottoman leveä, eikä se ole mihinkään siitä vähentynyt! Heti aamulla herätessä piti pyörä saada parvekkelta sisälle (ei uskallettu jättää lukitsematta yleiseen varastoon). Se pääsi kunniapaikalle pojan huoneeseen "parkkiin". Vähintään yhtä innoissani oon minäkin tuosta, koska oli jo vähän ongelmaa siitä että rattailla poika ei enää voi kulkea tuollaisia matkoja mitä me aikuiset mieluumin kävellään kuin odoteltais bussia. Mutta nyt on sekin pulma poissa, matkat taittuu potkutellen paljon kivemmin. Eilen ja tänään on sitten poika mennyt pitkät matkat uudella pyörällään ja uni on tullut iltaisin sen myötä pojalle heti kun pää on tyynyä koskettanut.. Tänään käytiin Toys'R'us lelukaupassa kun siellä oli kaikki -25% mutta ei siellä ollut mitään kummempaa. Nukenvaunut olisin halunnut tytölle, mutta ei ollut juuri niitä mitä etsin niin ei otettu mitään.

 Tai ostettimpas jotain, tuollaiset aika veikeät hiekkalelut, jäätelötötteröt ja -kauha, niin saavat lapset tehdä tötteröitä hiekkalaatikolla.. Hauskat! Ei vielä ennätetty kokeilemaan niitä, mutta tässäpä on vasta kevät aluillaan.. :) sinne pääsivät muiden hiekkalelujen sekaan odottamaan seuraavaa puistoreissua.


2 kommenttia:

Heidi Elämää ylängöllä kirjoitti...

Ihanaa kun lapset innostuu jostai aktiviteetista eikä pelkästään ipadista :D Meilläkin viimeaikoina lapset ekana aamulla lähössä ulos pyöräilee. Onneks ne osaa tässä pihalla pyöräillä ihan omatoimisesti ku ite en iha ekana aamulla vielä ulos selviä :)

Unknown kirjoitti...

Teillä on kyllä ihan unelma tuo oma piha! Toista on täällä kerrostalossa, neljäkaistanen autotie toisella puolen taloa, iso parkkipaikka etupihalla. :/ saa olla silmä tarkkana. Omaa kotia odotelessa. Ompahan haaveita mitä odottaa, kaikki aikanaan! :)