maanantai 17. marraskuuta 2014

Pallovaloja ja joulutähtiä..


Eilen saatiin pallovalot kotiin. En tiedä, kumpi odotti näitä enemmän, minä vai poika. Ihmettelin vain, mistä hän keksi niin kovasti alkaa näitä odottamaan, kun mielestäni vain ohimennen kerroin että sellaiset olen lapsille tilannut. Lauantaina ja sunnuntaina kuulin "sata kertaa" kysymyksen, milloin pallovalot tulee? 


Pallojen värit oli sitten harmata lukuunottamatta kaikki yllätyksiä, ei nuo ole ollenkaan samanvärisiä kuin suunnitteluohjelmassa. Ensi kerralla tietää sitten että se on vain karkea arvio pallon väristä. Lapset tykkää näistä hurjasti! Illalla piti virrat katkaista lastenhuoneesta kun jatkuvasti rämpyttivät valoja ja eivät rauhoittuneet yhtään nukkumaan. Aamun ensimäisinä sanoina poika lupasi hyvän käytöksen täksi illaksi, että saisi valot taas päälle. Näin alkuun mennään sillä että seuraavana iltana on uusi mahdollisuus mennä nätisti nukkumaan pallovalot päällä. ;)


Viime viikon aikana laitoin myös hieman jouluun littyviä koristeita esille. Tähdet askartelin itse, exelillä piirsin kuvioita ja tulostin pikkuisen vahvemmalle paperille. Sitten taittelin tähdet kolmiulotteisiksi.Idea ja ohje täältä. Lastenhuoneen puolipalloviiri yhdistettynä tarraseinään on myös jostain blogista, en vain millään muista että mistä. Ikkunatähdet on ikeasta, toistaiseksi vielä ilman valoja.


Uusi pitkäaikainen, toteutunut haaveeni, Hay Hee Lounge-tuoli ihastuttaa edelleen joka päivä. Ehkä joskus tulee toinenkin. Ennen sitä on vuorossa uusi sohva. Tuo vanha on niin väärän värinen. Mutta se on niin hyvä istua ja löhöillä että ei ole vielä löytynyt parempaa siinä hintaluokassa joss sohvaa etsitään. Tuntuu että uudet on jo kaupassa ryhdittömämpiä, tai sitten tyynyt on liian pinkeitä. Tässä vanhassa kankaiden pesukin on suhteellisen kätevää.. Paha paikka! Vain väri on hirveä! Valkoista olen nimittäin monta vuotta toivonut, mutta nyt on yllättäen tummanharmaa ollut vahvempana vaihtoehtona. Mieli muuttuu vähän joka päivä, toisinaan "mikävaan" olisi parempi kuin tuo vanha!


4 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Ihanan näköistä! Ja meillä vähän samansuuntainen sohvaongelma: sohva on ihan täydellinen löhöilyyn enkä uutta halua, mutta uudet tyynynpäälliset haluaisin! Probleema on vain siinä että haluaisin tehdä kaikki itse mutta aika. :)

Unknown kirjoitti...

Täällä tuo aika tekee ihme sahaavaa liikettä: viikonloput ja illat pyrähtää hetkessä, aamut menee sit niin minuutti kerrallan.. Nyt istun hiirenhiljaisessa kodissa kun toinen lapsukainen on päiväkodissa, toinen päiväunilla.. Sitä omaa aikaa. Villasukat jalassa, glögiä ja pipareita. <3

Heidi Elämää ylängöllä kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Mä niin tiedän tuon tunteen kun pääsee "omaan". Meillä ei edes kerrostaloista lasten aikana ole kokemusta, mutta monet rivarit tulleet tutuiksi.
Kauniiksi olet jo saanut laitettua.
Tsemppiä loppuraskauteen :)

Unknown kirjoitti...

Kiitos! :) täällä kyllä on niin eri mukava asua. Ja odottaa uutta pikkuista syntyväksi..