tiistai 4. marraskuuta 2014

Pauliserkun palloja

Tilattiin kimppatilauksen la case de cousin paul -pallovalosarjoja. Tuli edullisemmaksi kun tilasi yhdessä, ja suunnitteli itse sarjan, eli valitsi pallojen värit valoihin. Normaalihinta on yleensä suomalaisissa kaupoissa noin 29,90 plus mahdolliset postikulut, ja näille tuli kaikkineen hintaa vajaa 24euroa. 


Sivustolla (täällä) on suunnitteluohjelma, ja valoja saa hauskasti mallata miltä ne näyttää esimerkkihuoneessa "livenä". Ainut työtä teettänyt osuus oli saada pallojen värien nimet esille, iPadilla se oli tosi hankalaa. Luulin ensin ettei se ole mahdollistakaan, mutta löytyi ne sittemmin.. Nyt sitten odotetaan että nämä tulee! Toimitusaika saattaa olla kuulemma pitkäkin.


Alkaa jo pikkuhiljaa olla tuttu kaveri tämä selkäsärky. Eilen tein täyden työpäivän pakkausten merkeissä vanhalla kodilla, illaksi menin sentään ystäväperheen luokse lasten kanssa sillävälin kun miehet kantoi muuttokuorman. Ai karmea mikä olo oli! Tänään olen pyyhkinyt kaappeja ja seiniä vanhalla kodilla jälleen kokonaisen työpäivän verran. En edes uskalla ajatella huomista aamua. Koko muuttokuorma odottaa olohuoneessa purkamista, kaksi lastensänkyä maalaamista ja ennenkaikkea kaksi lasta tekemistä. Huomenna on onneksi pojan päiväkotipäivä, joten ehkä me tytön kanssa vaan taas muutetaan ja muutetaan. :D sillähän sitä valmista tulee. 

Oikeestaan ei olisi mikään pakko ollut näin nopeasti siivota vanhaa kotia luovutuskuntoon. Kuitenkin, kun eilen meiltä kysyttiin että järjestyisikö näyttö jo tiistai-illaksi, alkoi tuntumaan että mitä me tällä vanhallakaan asunnolla enää viivytellään? Loppusiivous ei tule missään vaiheessa kiinnostamaan enää yhtään, niin että sama tehdä se alta pois. Joten tässä ollaan! Onhan sentään nykyään sauna, siellä ne selkäkivut häviää.. :)

Ei kommentteja: