sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Uutta kotiin

Löysin tori.filtä keittiön saarekkeen päälle uuden valaisimen. Jo muutosta saakka ollaan etsitty sopivaa valaisinta tuohon. Vaikka kaikki valot laittaa päälle, iltaisin on silti niin hämärää että lisävaloja ollaan kaivattu ja kovasti! Minä en ole kovin tunnelmoija-tyyppiä, esimerkiksi kynttilöitä poltan monesti niin että kaikki valot on samaan aikaan päällä. Tähän saakka meillä on ollut kolme lamppua tässä olohuone-keittiötilassa, mutta ne kaikki on kupuvalaisimia, jotka valaisee vain alaspäin. Siksi etsin sellaista lamppua joka valaisee joka suuntaan. 


Toinen uusi hankinta on ruokapöytä ja pari lisätuolia. Myin meidän vanhan neljän hengen pöydän niin-ikään torilla, kun löydettiin Maskusta lisää noita ruokapöydän tuoleja. Tähän asti noita tuoleja on ollut kolme, ja ahdasta on tullut heti kun on vieraita käynyt. Nytkään ei saatu kuutta tuolia meille, viidellä mennään sillä noita ei enää valmisteta. Syöttötuoli on tietenkin kuudentena, niin ei ole vajausta pöydän ympärillä.. ;) vähän ekstempore pistin pöydän myyntiin, ja sehän menikin kaupaksi ennenkuin uusi saatiin tilalle. Muutama päivä meni sitten ilman, lapset oli innoissaan kun tuotiin siksi aikaa niiden pikkupöytä keittiöön.


Kevät on meilläkin siis uudistumisen aikaa, uutta tulee ja vanhaa lähtee! Kohta tulee keinutuolin ostaja hakemaan meidän kiikkustuolin. Sen käsinoja on rikki, eikä se pysynyt meidän liimauksilla kiinni. Joku nikkarointitaitoinen saa siitä hyvän keinun. :) 

Ei kommentteja: