maanantai 9. maaliskuuta 2015

Kevät saapui ja riemunsa meille se toi...

Arkiviikko on taas potkaistu käyntiin, viikko alkoi reippaalla kävelylenkillä ihanassa auringonpaisteessa. Kadut oli putsattu hiekoista koko lenkkireittini matkalta. Kylläpä vaunut rullasi kevyesti kuivalla asfaltilla! Hiekkatiepätkillä vauva aina tietenkin säpsähti hereille, mutta jatkoi aina uniaan.

Heti kotoa ulos lähdettyäni huomasin että sekä itselläni että lapsilla on aivan liikaa päällä. En todellakaan jaksanut palata lasten toppavaatteita kevyempiin vaihtamaan, onneksi olin sentään keväthatut ja -hanskat pukenut lapsille. Arvelin että kai ne kuitenkin enimmäkseen istuu hiekkalaatikolla tai kiikuissa, ja tottahan maa pysyy kylmänä vielä pitkään. Mutta kyllä tuntuu suloiselta tuo uskomaton lämpö! Vauvalta sain onneksi helposti vähennettyä peittoa päältä ja hän nukkuikin hyvät kolmen tunnin aamunokoset. Eikä ollut meillä muillakaan kiire sisälle kun lenkiltä ja puistokerhosta kotipihaan tultiin.

Taidan toistaa itseäni kun sanon, että tämä kotiäitiolo on tällähetkellä aikas mukavaa.. :)2 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Täällä on nautittu kans ihanista ilmoista! Ja tänään meillä alkoi virallisesti kevät: poikien talvihaalarit lähti pesuun ja kesäteloille. :)

Unknown kirjoitti...

Minäkin harkitsin sitä tänään! :D Mua hirvittää vaan laittaa toppiksia pesuun, se hiekka vielä tukkii koko pesukoneen! :S odotan vielä jonkun viikon niin enköhän kyllästy katselemaan niitä naulakossa tilaa viemässä.. ;)