perjantai 20. maaliskuuta 2015

Kohti viikonloppua


Tästä viikonlopusta on tulossa pikkuisen erilainen, kun lapset lähtee yökylään. Pitkään on puhuttu että joskus menevät kavereiden luo yöksi, ja nyt löytyi sopiva viikonloppu. Vastavierailu sitten tietenkin myöhemmin! Saa nähdä, miten lasten kyläily tulee sujumaan, äitiä vähän jännittää tuleeko pikkuisille koti-ikävä!


Tänään on ollut vähän erikoisjuttuja lapsille, lauantain karkkipäiväähän ei voi skipata vaikka olisikin muuta kivaa, eikä kylään viedä karkkeja. Siirrettiin se tälle perjantaipäivälle, ja samalla reissulla poika sai kauan haaveilemansa legopaketin. Sattui olemaan tarjouksessa..  ;) 


Postilaatikossa odotti kotiin palatessa lapsille vielä Roope Setä, voi mikä onnenpäivä.. Myös äitille, koska kaikki nämä yhteensä tietää sitä että äidille tarjoutuu rauhallinen iltapäivän hetki vaikka juoda kahvia (kihlajaislahjaksi saadusta mukista tietenkin, siitä suurimmasta mitä kaapista löytyy!) ja lukea uusinta Vauva-lehteä.. Aiheet sattui aikas ajankohtaiseksi, tällähetkellä en voi sanoa olevani väsynyt, mutta saattaahan nuo yöheräilyt pidemmän päälle alkaa väsyttämään.  

Jaha,  äitiä tarvitaan jälleen: "voisitko purkaa tän ni mä kokoon uudestaan?" Poika voisi aamusta iltaan koota pikkulegoilla. Ohjeet täytyy visusti pitää tallessa. :D
Ei kommentteja: