perjantai 24. heinäkuuta 2015

Viikonlopun viettoon

Joka perjantainen viikkosiivous on tehty, nyt voi viikonloppu alkaa! Väsyttää niin mahdottomasti, kun vauva heräsi jostain syystä joskus vaille kuusi ihan virkeänä touhuamaan. Nukahti onneksi uudestaan kun aikansa pinnasängyssä touhuili. Lapset ovat tavanneet herätä vaille yhdeksän, mutta nyt on ollut pitkään aamuja, että kahdeksalta on jo kaikki heränneet. Minulla näköjään vähän kestää totutella siihen. Onneksi sentään ovat sen verran tulleet minuun että eivät herää kuuden aikaan niinkuin moni muu lapsi. 


Siivous on kotitöistä se omin juttu minulle, ja ihan mieluinenkin. Se on oleellinen osa sisustamista mielestäni, ja samalla on mukava vähän muutella tavaroiden järjestystä, laittaa kukkia jne. Ja sitten on viihtyisää käydä viikonlopun viettoon! Tykkään, että kun mies tulee kotiin niin kaikki täällä on suht  siistiä oli mikä päivä vaan. Vähän kompensoi sitä että tuo ruokapuoli on niin pitkälti hänen harteillaan, että minä kannan hyvin sen oman osani kotitöistä! Arvostan sitä tosi paljon, että hän suunnittelee viikon ruokalistan ja käy kaupassa sen listan mukaan. Onni on mies joka rakastaa ruuanlaittoa! Eikä vain siksi että sattuu olemaan vaimo joka on surkea kokkaaja.. :D


Kuvissa näkyy piirtämiäni "julisteita", vai miksi näitä nyt nimittäisi. Halusin jotain uutta kuvaa seinälle, ja mieluisimmat sain tekemällä niitä itse. Luin juuri jostain lehdestä jonkun kommentin, ettei yksittäinen aakkonen voi kuvata kenenkään persoonaa, ja nyt on aakkonen meidänkin seinällä. Miten se tuntuu silti niin omalta? :D Onneksi kukin saa pitää mielipiteensä sisustusasioissa juuri sellaisena kuin haluaa.. Ja jokainen tehdä kodistaan juuri sellaisen jossa viihtyy. Tuon aakkostaulun tein vesiväreillä, ja Nuo kaksi muuta tusseilla. Tyhjältä näyttää edelleen, pöydällä oli aluksi viherkasvi vauvan käsiltä turvassa mutta oli niin ahdas koko pöytä niin siirsin muualle. Joku värillinen posteri on varmaan se mitä kokonaisuus kaipaa.


Toivottavasti saadaan aurinkoa ja lämpöä pian, mutta jokatapauksessa,

viettäkää ihanaa viikonloppua!


Ei kommentteja: