sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Suunnitelmia lastenhuoneseen

Vauva alkaa olla siinä iässä, että on aika siirtää hänet kohtapuoliin lastenhuoneeseen. Samalla vaihdamme huoneita  ja sehän on mahtava tilaisuus suunnitella uutta sisustusta lastenhuoneeseen! Haaveilen murretuista sävyistä, yleisilmeeksi ajattelin rauhallista tunnelmaa ja lisäksi paljon yksityiskohtia! Kysyin jo ompelukonetta lainaan, jotta saan ommeltua lapsille koristetyynyjä. Jos en onnistu, niin ainakin Nougat (kuvat sieltä) myy juuri haluamanlaisiani tyynyjä ja muuta ihanaa. Haaveilen Mrs. Mighetton julisteesta, sen värisävyt on jotain niin kaunista. Poikakin tykkää tuosta, vaikka hän kyllä kohteliaasti kehuu monia muitakin juttuja joista hänen mielipidettään kysyn.. :D Kollaasin tekstiposterin tein itse, pallovalot on pauliserkun pallot, jotka toistaisi ihanasti tätä väriskaalaa. Yhdet valot sieltä jo onkin, joten pelkkien uusien pallojen ostaminen on edullisin vaihtoehto tälle.


Perjantaina kävin hakemassa tori.fi:ltä löytämäni herttaisen lasten keinutuolin. Lisäksi koetan saada aikaan kauppoja yhdestä torilla olevasta kerrossängystä, se olisi sellainen putkirunkoinen vanha sänky. Aivan upea! Kun vain saisi jotenkin kuljetuksen järjestymään, sitä ei nimittäin saa purettua osiin joten meidän autolla kuljetus ei tule kyseeseen.. Ensimäisiä pieniä askelia uuteen lastenhuoneeseen on jo siis otettu, vaikka itse toteutuksen loppuunviemiseen luultavasti kuluu vielä aikaa. Suurin hidaste muutokseen olen minä itse, sillä en ole vieläkään valmis vauvan vieroitukseen yöimetyksestä. Kaikkein kamalimpia valvomisöitä ei ole ollut, joten en raaski vielä! Huoneita tekisi mieli vaihtaa jo nyt, mutta päivät ovat olleet niin touhua täynnä, että suunnitteluasteella ollaan. Hyvä vaan että tekemistä riittää, on ollut naisteiltoja ja vaatekutsuja, niistä saa niin hurjasti lisäboostia arkeen! 

6 kommenttia:

Toiveettodeksi kirjoitti...

Mukava nähdä sitten lastenhuoneen muutoksia :) Meillä ois tuo sama yövierotushomma edessä, mutta ei millään jaksaisi aloittaa sitä... Ja onhan mini
vielä aika pienikin ;)

Unknown kirjoitti...

Saa nähdä mitä saan toteutettua, hurjasti olisi ideoita! Hiljalleen.

Meillä ei ole kovin kummoisia yövieroituksia tarvinnut ennen tehdäkään, aika vähällä ovat sitten alkaneet nukkumaan yöt. Jospa se menisi taas niin!

Kehrä kirjoitti...

Minä olen jatkanut yöimetystä 1-2x /yö, vaikka vauva on muuttanut omaan huoneeseen. En ole kokenut hankalaksi.
Pikkuisin jätti yösyötöt pois 3kk:n ikäisenä, joten olen päässyt helpolla. :)

Kehrä kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Kehrä kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Unknown kirjoitti...

Osaisko sitä muuttaa kolmannen kohdalla tapojaan? :D Että imettäisi vaikka ei ole vieressä. Sitä voisi kokeilla!