keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Mitä tuli maalattua

Kasviparka sai eilen uuden suuremman ruukkunsa. En tiedä kuvittelinko vain, mutta näytti jo muutaman tunin päästä vaihdosta, että kasvi olisi jo paljon pirteämpi! Kasviekspertti en ole mutta sitä juurta oli kyllä niin kamalasti että en ihmettele jos tuli tila ahtaaksi. Minun harvahapseksi käynyt toisiks'ainokaiseni, pysy nyt hengissä!


Ruukun vanha maalikerros oli jo niin rapistunut, että maalasin sen uudestaan spray-maalilla. Onkohan kätevämpää tapaa maalata? Siisti ja helppo, ei tarvise pestä maalipensseleitä lavuaareissa ja jynssätä sen jälkeen lavuaaria puhtaaksi siitä maalista.. Näin pienimuotoisessa maalaamisessa toimii hyvin!


Alunperinhän ostin maalin kellon numeroiden maalaamiseen. Clas ohlsonilla oli etsimäni kello, mutta väärän värisenä. Aika paljon on tarjolla niitä missä on vain viivat tuntien kohdalla, mutta koska meidän viisivuotias on jo pitkään tapaillut noita kelloaikoja, halusin numerot että oppisi tämän normikelon digitaalikellon lisäksi. Yllättävä apu näiden kahden kellon ymmärtämiseksi tuli parkkikiekosta. Annan pojalle aina tehtäväksi  kun mennään parkkiin, että laita kello viiteen se mittari. Sitten hän sanoo että "seitsemäntoista eli viisi!" tai kahdeksantoista eli kuusi, ja niin edelleen.. Aivan manio!


2 kommenttia:

suvi kirjoitti...

älä huoli,mulla on aika päiviä sitten kuolleet kaikki viherkasvit :D niin kauan aikaa,ens kuussa 13v tyttönen sai päähänsä hajottaa alle 1v.na jokaisen kukkaseni...Sen jälkeen oonki tyytyny pitämään huolta vaan näistä 10.stä 2-jalkaisesta kukkasesta <3

Unknown kirjoitti...

Joo, lapsukaiset ei tosiaankaan jätä kasveja rauhaan, monta lehteä olen jo napsinut pois fiikuksestani kun ovat rusentaneet sen lehtiä.. D': mutta kun se on niin tärkeä mulle, puolustan sitä viimoseen lehteen saakka, koska se on eka "kukka" mieheltäni kuuden vuoden takaa. :D