keskiviikko 15. toukokuuta 2013

MattokaavailujaTänään on ollut erikoinen aamupäivä. Olen ollut yksin kotona, lapset tulee vasta tunnin päästä kotiin, mies vähän myöhemmin. Aika jännää! Orpoakin. Tällaisia tulee vielä kaksi lisää, huomenna ja perjantaina. Sitten viikonloppu, ja minun äitiysloma on loppu tähän palaan. Työn sijainti selvisi viikko sitten, en päässyt sinne mihin olisin ykkösenä halunnut, Korjaan: just tuli sähköposti, ja pääsenkin sinne mihin halusin! :) Jään korvat hörölle kuuntelemaan pieniäkin vinkkejä siihen suuntaan jos tuolla avautuisi työpaikkaa kesäpestin jatkoksi. Jotain työtä on löydettävä jokatapauksessa kesän jälkeen, mutta niin kovin mielelläni tekisin tätä pankkityötä.

Tämä aamu alkoi leppoisalla aamupalalla ja sen päälle kömmin takaisin pitkäkseni. Tyttö on pitänyt hereillä viime öinä, korvatulehdus on päällä niin varmaan vähän rassaa ne vielä hänen unia, ja sitämyöten minunkin. SLiinun blogista ihan hurjan hienon Anno- sarjan uutuuden, tuollaisen siksak- maton. Alimman kuvan mattokuva on sieltä lainattu. Noiden pinnatuolien kimpussa hääriessäni päässä on pyörinyt vaikka kuinka hurjia suunnitelmia uusista jutuista joita haluaisin kotiin. Keittiöön jonkinlainen uusi musta kattolamppu, matto ja voi, sellainen String Pocket- hylly valkoisena olisi NIIIIN hieno!! No mutta ennen sitä hyllyä tärkeysjärjestyksessä tulee matto olohuoneeseen ja sen jälkeen sohva. Ikea Ektrop- sohva on ollut ajatuksissa, valkoisena sekin, mutta jos joku kiva (ja yhtä edullinen) musta sohva tulee vastaan niin sellainen sitten. Tällaisia mattoja olen katsellut, jotain näistä olen kaavaillut olohuoneeseen:

ilittelin häntä ja koetin tankata häneen ekstaenergiaa, että hän pärjäisi päiväkotipäivän. Auttoikohan se? :D Aamupäivän torkuista ei tullut kuitenkaan mitään kun aloin selailemaan iPadilla mattoja, ja löysin
 Stockholm- matto on monen mielestä se maailman nähdyin, mutta minä en ole saanut siitä kylliksi. Villamatto vaan epäilyttää, että onko se sellanen ikutörkyinen? Entä kun talosta löytyy astmaatikko? Täytyy lueskella mitä kokemuksia muilla on tästä.
 Tämä Lapplung- matto on puolet halvempi, ja eri muotoinen, 2m x 2m. Nuo sivutehosteet on aika turhia, mutta jos ne kerran kuuluu mattoon niin menettelee. Ehkä niitä ei pikavilkaisulla huomaa! :)
Pandora- mattokin on villaa, ja näistä kallein, mutta siinämielessä paras että tätä voi pitää näin tummempana tai kääntää toisinpäin jolloin värit vaihtaa paikkaa ja matto on vaaleampi.

Joku tässä allaolevassa matossa saa huokailemaan. Ottaako tuo siksak silmiin ja hypnotisoi heti? ;) En löytänyt hintaa vielä tälle, tämä on kevään uutuus, ja verkkokaupasta ei löytynyt vielä. Jään odottamaan.. Annolla on ollut valtavasti ihania juttuja tänä vuonna, huomaa, että imagon eteen on tehty hurjasti töitä! Joku ammattilainen osaisi sanoa mitä tarkalleen ottaen, mutta minä maallikkona huomaan vaan että anno näyttää nykyään huomattavasti paremmalta kuin ennen.
 Keittiössä on kaipailtu myös mattoa tovin aikaa, nämä ostan seuraavalla kerralla kun pääsen Ikeaan, hinta ei paljon päätä huimaa, kympin kipale. Onkohan nämä jotain muovimattoja? Sopisi käyttötarkoitukseen huippuhyvin, kun pääasia on suojata laminaattia. Pesukin olisi helppoa.


3 kommenttia:

käsbe kirjoitti...

Meillä on toi muovinen kympin matto, kylläkin punavalkoinen. Ja on tosiaan ihan muovia. Se on ollu nyt kh-huoneessa. Ihan kiva, vähän liukas ja helposti liikkuva.

Ninnu kirjoitti...

Onko sulla siinä liukuesteverkko alla? Jos senkin kans luistaa hurjasti ni sit ei voi keittiöön laittaa, menee vaaralliseks ruuanlaitto...

käsbe kirjoitti...

Ei oo liukuestettä. En tiiä pysyiskö sillä kun toi on niin kevytkin.. Mut aina voi yrittää. Laitat sit teiän partsil jos ei keittiös pysy ;)