keskiviikko 21. elokuuta 2013

Ronno, Mena, Tare ja Räähkä ulkoilevat

Poika nimesi koko perheen uusiksi. Hän on itse tätä nykyä nimeltään Ronno. Pikkusisko on Nema ja iskä Tare. Minä sain kunnian olla Räähkä. Jos savon kieli ei ole kovin tuttu, kerrottakoon että savon kielessä on sana "riähkä". Ei sille suoraa suomennosta ole mutta mieleen tulee ekana sana "rasittaava" potenssiin sata. Joten en ole niin otettu tästä Räähkä-nimestäni! :D Ilmeisesti nämä ovat tuosta Bambi 2 -sadusta, ainakin osittain. Jokatapauksessa, aina kun Poikaa kutsuu omalla nimellä, vastaus kuuluu että "eiku mä oon Ronno!" 


Tänään vietettiin leppoisaa iltaa lämpimässä säässä lähipuistossa. Pojat potki palloa, me tytöt asteltiin rauhallisempaan tahtiin ympäri puistoa.. Ohikulkevat koirat sai Tytön innostumaan hurjasti. Huvittavaa. Viikonloppuna olisi mahdollisuus käydä Korkeasaaressa, mutta eipä kyllä välttämättä mitään apinoita tarvitse että Tyttö on haltioissaan! Pienet lapset kun on niin vähään tyytyväisiä. Mutta viikonlopusta on jokatapauksessa tulossa huippu!

3 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Räähkä ja tare on monstereista.. Siis sellasia örkkejä :D meillä lapset ei oo vielä onneks mua nimenny. Mutta niitä pitää muistaa kutsua aina millon milläki nimellä ..

Ninnu kirjoitti...

Täh? monstereista? tää äiti on ihan pihalla.. ilmiselvästi päiväkodin satumaailmoista nää.. Kylläpä muuten ilahduin kun huomasin että olet jatkanut bloggaamista! :)

Heidi kirjoitti...

Pittää se olla joku kanava minne purkaa tätä kaikkea(energiaa, väsymystä, ideoita, turhautumista ym.. ) ;)