sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Tapahtuu täälläpäin.."Auto, jossa on paljon porukkaa". Se piti laittaa keittiön kaapin ylimmälle hyllylle, ettei pikkusisko saa sitä käsiinsä ja rikottua. Pojan ihan itsensä rakentama! 

Viikonloppuna ollaan taas rakenneltu paljon legoilla, se onkin sellaista leikkiä, josta minä tykkään ehkä eniten lasten kanss touhutessa! Iskän kanssa lapset leikkii hurjempia leikkejä, kuten ralliautoja ja muita kilpailuja, joissa riittää vauhtia.. Yleensä illat menee niin et isä leikkii lasten kans ja minä siivoan kotia. Sopii molemmille! Poika on nyt innostunut kotileikeistä, ja Tyttö tykkää nukeista juuri nyt tosi paljon.  Nekin sujuu multa iha ok! :D oon etsiny tori.filtä nukenvaunuja, sellaisia kunnon rautaisia Brion vaunuja, mutta ei oo vielä löytyny. Hirveän hintaisia uutena..

Nyt flunssaisena en vaan jaksa tehdä oikein mitään, tänään on ollu sunnuntai oikein isolla ässällä, sain nukkua pitkään ja kävin vielä päiväunillakin. Tuntuu ettei tauti tule kuitenkaan kunnolla päälle, jos tulisi kuume niin ehkä tämä olisi nopeammin ohi? Ei oikein voi töistä olla poissa jos ei ole kuumeessa, vaikka olo onkin niin väsynyt että mitä lie työnteosta tulee.. Tiistaina pitäisi lähteä aamuvarhain Helsinkiin kahden päivän koulutukseen, ei sitten yhtään innosta! Mutta yksi asia on ylitse muiden, löydettiin vihdoin uusi sänky, käytiin niitä taas viikonloppuna katselemassa ja päädyttiin Ikean Sultan-runkopatjoihin, kun kuultiin niiden olevan hyviä hinta-laatusuhteeltaan. Jee, ne tulee torstaina, vievät samalla vanhan pois. Näppärää!

Huomiseksi oli sovittuna meille Me and I-kutsut, mutta ne peruuntui tämän sairastelun takia. Perjantaina ja eilen leivoin suklaakeksejä ja aurajuustosarvia (taas, mun bravuureja), joten on ollut ihan jonkin verran touhua tälle viikonlopulle. Ihme ja kumma ne valmistui mukavasti, yleensä mun leipominen on jokseenkin tuskaisaa. Haluan kuitenkin edes yrittää, kun on ne monesti herkullisempia kuin kaupan valmispullat! :D oli jopa oikein mukavaa leipoa. Ehkä keksin jotain leivottavaa kun saadaan ensi viikonloppuna vieraita kylään? Jää nähtäväks! :)

Ei kommentteja: