keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Ekstraa arkiviikkoon

        

Eilen sain kylään seitsemän ihanaa naista ja muutaman lapsukaisen, vietimme iltaa Me and I -vaatekutsujen merkeissä. Vihdoin ne saatiin järjestettyä, kutsujen piti olla jo paljon aiemmin mutta silloin niiden pito kaatui flunssaan, joka jylläsi sekä meillä että muilla. Nyt nautinkin kaksin verroin kutsujen järjestämisestä. Unohdin kokonaan ottaa kuvia kutsuilta, kukat (krysanteemit?) saa siis toimia kuvituksena. Ostinhan nekin iltaa kaunistamaan. :) 


Yleensä joka kerta kun kutsut on jossain, siellä on ainoastaan me äidit, joten muu perhe lähti meilläkin muihin huvituksiin osaksi iltaa. Toki lapsetkin on aina tervetulleita ja oli meillä tälläkin kertaa muutama suloinen muksu kutsuvieraina. Eilen oli sopivasti tiistai-ilta, joten poika lähti ihan mielellään pois, koska pääsi päiväkerhoon. Toista kertaa vasta, ja voi että miten onkin innoissaan siitä! Minä vein ensimmäisellä kerralla hänet sinne, ja vaikka hän ei edes tiennyt mikä se on, niin eipä paljon jalat maata tavoittanut kun koko matkan hyppeli niin innoissaan... Oli siellä ollut mukavaa, kun kotimatkankin oli askel kovin kevyt. 


Näin kevätmalliston livenä nyt ensimmäistä kertaa, ja olihan se ihanampi kuin kuvista osasin päätellä.  Hurahdin ihan tuohon pinkkiin mekkoon, tilasin molemmille samaa kuosia kesävaatetta (tulee kyllä heti käyttöön) ja vielä pojalle pipon. En kyllä ole ihan varma onko kolme vaatekappaletta samalla kuvituksella liikaa, mietin vielä. Nuo housut tilasin pojalle jo syksyllä, nyt tilasin tytölle samat, ne on ihan parhaat housut. Kapean malliset, mutta pehmeät ja oikein topakkaa kangasta!(Vaatekuvat Me&I)

2 kommenttia:

Helka kirjoitti...

Piiiiitkästä aikaa kävin lukemassa "juttuja". Voi ihmettä miten lapset on kasvaneet! Ja sulla riittää niin kauheesti virtaa... Ihanan oloista sisustusta teillä! Niin valoisaa ja hyvällä maulla laitettua. Millonkahan kipuatte käymään taas pohjoisempana.

Ninnu kirjoitti...

Se on auringonvalo mikä tekee paljon! :D nyt tulee kyllä lunta, melkein räntää, räntää niin että huhhuh.. Jokapaikka aivan valkoisena (ainakin hetken) kun iltapäivällä ei ollu paljo mitään. Ois suunnitelmissa käydä viikon päästä siellä, kulkupeli vaan epäselvä. omaa autoakin ollaan vakavissaan katseltu mut ei oo löytyny.. Juna taas maksaa yli kolme sataa ni kirpasee hirveesti. :/