keskiviikko 13. elokuuta 2014

21+0Raskaus on nyt puolivälissä. Olen toivonut synnytyksen suhteen, että puoliväli olisi tarkalleen tässä viikolla 21, silloin vauva syntyisi ensi vuoden puolella. Pitkä aika sinne vielä on, ja varsinkin loppuraskaus on varmasti minullakin hermostuttavaa kun ei enää jaksaisi odottaa. Muistuu muru kerrallaan mieleen, miksi loppupuoli on aina niin pitkä.. Ei ole mikään pikkujuttu, että kropasta niin suuri tila valtautuu hiljalleen yhä enemmän ja enemmän vauvan kasvulle. Olo ei vielä tietenkään ole mikään tukala mutta ihan pieniä pilkahduksia tulevasta olen sentään tuntenut jo vatsanseudulla. 

Vauva liikkuu jo hurjasti, töissä en ole enää yksin tehtävissäni, tuontuosta tuntuu vauvan liikehdintää. Aika hauskaa.. Se ei ole niin hauskaa kun tuntuu että ihan kuin alkaisi muisti pätkimään, milloin on avaimet jäänneet johonkin pöydänkulmalle, milloin annan asiakkaalle väärät paperit mukaan. Okei, kerran vaan annoin, onneksi oli niin mukava asiakas että oli helppo laittaa viesti että toimita muiden mukana sekin paperi takaisin minulle. :D

Myös lapset on viimeaikoina alkaneet huomioimaan tulevaa vauvaa. Poika kieltää tyttöä että ei saa noin tehdä äidin masulle koska vauvalle tulee pipi! Melkein päivittäin hän huomioi oma-alotteisesti vauvan jotenkin. Tyttö höpöttelee siinä mukana niinkuin jotain ymmärtäisi, iloinen on ainakin kun niin vauvoista tykkää! Ystäväperheen vauvan vieressä tyttö napotti yksi päivä pitkän tovin ja ihmetteli:"kato, se on iloinen" tai "nyt se ikkee.." Nähtäväksi jää, onko vauvat vielä yhtä ihania, kun sellainen tuleekin meille. Poika ei ainakaan suosiolla aluksi paikkaansa jakanut pikkusiskon kanssa. Ajan kanssa ovat onneksi hitsautuneet erottamattomiksi!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

<3
t:ami

Kehrä kirjoitti...

Ihana masu! Täällä rv14 ja pahoinvointi ön ihan kamala! Saan apua lääkityksestä pahimpaan, mutta pötkötelemään joudun enimmäkseen. Ultraan pääsin kurkkaamaan pientä ja voi kun nyt ei malttais odottaa loputtoman pitkää aikaa!! ;)