lauantai 15. marraskuuta 2014

Vauvavalmisteluita

Tänäaamuna lähdin katselemaan vauvalle vaatteita. Jotain on säilössäkin pojan vauva-ajoilta, mutta varsinkin bodeja tarvitsee lisää. Olipa rentouttavaa ihan yksin kierrellä kaupoissa! Arkiviikon päälle oli luksusta lähteä pois kotoa. Raskaus on toki jo siinä vaiheessa, että kävely toppatakki päällä kauppojen lämmössä ei ihan sieltä rennoimmasta päästä ole, kun selkääkin alkaa särkemään melko nopeasti mutta shoppaillessa pikkukivut unohtuu! :) kivasti oli kaikkea joulunalusjuttua kaupoissa: Kappahlissa oli kaikki -25%, Lindexillä lasten ulkoilu -30% ja Polarn o Pyretissä vauvaviikkon kunniaksi kaikki vauvavaatteet -20%. Niistäpä sitten vauvalle kaikkea ihanaa löytyi!


Lindexillä oli sama haalari joka pojallakin oli hänen syntyessään kotiutumishaalarina. Silloin tuli ostettua joku jättisuuri, vaikka olin muka pienen ostanut huuto.netistä. Nyt valitsin sen pienimmän, kokoa 50cm. Kauaa tämä ei mene, mutta eipä noista keleistäkään oikein tiedä, millaista tarvitaan.


Bodeja ja housut perusväreissä. Yksinkertaista ja hyvännäköistä, tuo tummansininen tuntui mukavan pehmoiselta..


Kappahlin Newbie-sarja on jotain niin hellyttävää.. Tykkään, tykkään, tykkään!


Polarn o Pyretin raitamalliston punainen väri sopii vauvan syntymäajankohtaan hyvin. En tosin mitenkään usko että vauva syntyisi ennen laskettua aikaa, ja toivottavasti ei synny laskettuna päivänä, jouluaattonakaan. Ajatuksena kaunis, varsinkin jos olisi ensimäinen lapsi, mutta tässä tilantessa olisi hankala. Vanhemmat lapset olisi kotona ilman äitiä, ja vauvan syntyessä ei isä olisi paikalla. Joten rauhakseen koetan joulunajan ottaa etten joudu yksin synnyttämään vaan saadaan vanhemmat lapset hoitoon. Etukäteen sitä on turha murehtia. :)


Kietaisubodit on helppo pukea vauvalle päälle, ja parasta näissä bodeissa on käännettävät hihansuut. 


Kohta pääsen ensimäisille vauvapyykeille! <3

Ei kommentteja: