keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Uni maistuu ulkosallaAuringon heleä paiste ja raikas ilma on näemmä mahtava päiväunettaja, koskapa vauva vetelee jo toisia päiväuniaan ulkona. Ennätin vain syöttää unilta tulleen vauvan, kun hän jo nukahti uudestaan. Puin toppahaalarin takaisin päälle ja laitoin vaunut ulos, ei edes kiikuttaa tarvinnut kun vauva oli jo umpiunessa. Ihanaa, että välillä näin, illat on ne meidän haasteet.


Tänään olen itse ihaillut ihanaa ilmaa vain ulkoa, oikeasti tuolla on hirveän kova tuuli. Eilen kävin aamulla lenkillä, jalkoja alkoi palelemaan samantien siinä hyytävässä tuulessa vaikka kuinka olin muka hyvin pukenut päälle. Ei auttanut kuin pistää töppöstä toisen eteen. Tänään tuuli tuntui kahta kauheammalta, ja lasten puistokerhon ajaksi tulin visusti sisälle touhuamaan.. Ehkä vähän kului aikaa iPadilla, ihan vähän! :D sain sentään ruuan laitettua ja paikat siistiksi.

Äidiltä ja isiltä saatu aurinkoinen ristiäiskimppu on vielä kohta kahden viikon jälkeen arkipäiviä ilahduttamassa. Onhan nuo kuvien otosta jo vähän nuupahtaneet, mutta vielä ehkä kerran voisi varsia pätkäistä.. :)Ei kommentteja: