lauantai 16. toukokuuta 2015

Uutta oppimassa

Vauva oppi ryömimään tällä viikolla. Otti ja yllätti meidät lähtemällä nuorimpana meidän lapsista liikkeelle! Kyllä siinä riittääkin ihmettelemistä, vauvalla itsellään ja meillä muilla. Odotin että yöt käyvät levottomiksi, kuten vauvoilla on tapana reagoida uuden oppimisen aikoihin. Niin ei onneksi käynyt, ainakaan tähän mennessä. Vähäksi aikaa riittää ne itkuisuudet, nyt kun iltaitkutkin on vihdoin poissa. Voi, se on vaan niin ihmeellistä seurata tuota kehitystä! Niinkuin sekin, miten käsien taidot harjaantuu hitaasti mutta varmasti. Lelut pysyvät jo hyvin käsissä ja nyt hän pääsee itse perään jos lelu lähtee karkuun!


Minun tämän kevään lukuprojekti on loppusuoralla, viikon päästä tulee kaksi kuukautta täyteen kun olen lukenut pääsykokeisiin. Hurjasti olen lukenut, silti paniikki meinaa välillä saada vallan, koska tietenkään kaikkea en ennätä millään silti oppimaan, ei toki muutkaan valintakokeisiin valmistautuvat ennätä. Onhan se vähän tuuria kuka mitäkin on tankannut noista kirjoista. Parhaani mukaan luen, vimmatusti toivon että se riittää avaamaan opiskelupaikan!! Hurjan suuri ponnistus tämä kahdeksanviikkoinen on koko perheelle, ei tämä yksin minun panostuksella olisi näin hyvin sujunut, iso kiitos kuuluu miehenpuolikkaalle kun lapsia ja kotia hoitaa!

4 kommenttia:

Miisu kirjoitti...

Voimia loppurutistukseen:)Ihania kevätkuvia.

Anonyymi kirjoitti...

Reipasta, että oot jaksanu alakaa taas lukuprojektiin! Tsemppiä vielä viime rutistukseen, toivotaan että se tuottaa tulosta :) Mukavaa kesää teille kaikille!
-kaimasi ;) -

Muksuni Mun kirjoitti...

Kiitos! Hommaa riittää ja väsymys painaa mutta mitä sitä ei tekisi haaveidensa eteen! :D lepään sit kesän.

Ame J kirjoitti...

Tsemppiä kokeeseen! :) Tiedän niin noi ajatukset! Viimiset kaksi viikkoa ollut ihan järkyttävää! :D