keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Aivan liian ihana a Little lovely company

Lastenhuoneen hyllykkö on saanut uutta ilmettä. Pohdiskelin pitkään, mitä siihen nyt keksisi kun joulujutut on siivottu pois. Ideoita ei alkanut millään syntymään! Lopulta törmäsin netissä a little lovely companyn kuviin, ja siitä se alkoi: hitsi, miten valloittavia juttuja!! Nuo kirjainbannerit ja lightboxit ovat olleen jo pitkän aikaa lapsiperheiden suosiossa, ja alkaa tuntua että sellaiset olisi aivan ihania meidän lastenhuoneeseen! Perjantaina tuo a little Lovely company julkaisee kevään uutuudet, enkä meinaa millään malttaa odottaa!! Pienet päärynät olin jo vähällä tilata tuon tekstibannerin lisäksi, mutta päädyin odottelemaan ainakin perjantaihin. Ehkä sieltä tulee jotain uutta fonttia bannereihin..? Tuo allanäkyväkin on ihana kyllä. Uutuutena on tulossa mm. niin herttainen pilvivalo,  että en kestä!! <3 Suurempikin koko on mahtava, mutta kohta olisi tämä talo täynnä erilaisia valoja jos kaikkia haalisin.. Jos nyt noita pieniä ensin.



Näistä kuvista innostuneena aloin askartelemaan hyllykköön uutta pallonauhaa. Leikkasin pallot vanhasta puolipalloviiristä, se alkoi jo niin kyllästyttämään että pistin sen syksyllä varastoon. Onneksi säilytin sen, pääsi nyt uusiokäyttöön! Vauveliinin palikkapussista otin muutaman palikan ja teippasin ikea- teipeillä niitä, tuli kivoja!


Ehkä suloisin nukensänky ikinä, tuo rosan värinen Smallstuffin Rosaline.. Pidemmän aikaa jo olen tuota katsellut, miten ihanan pienen tytön nurkkauksen saisi sommiteltua tähän olohuoneen nurkkaan, kun vieressä olisi vielä tuo Miffy -lamppu! <3 Joku valaisinrakkaus nostaa taas päätään, huomaan. Noh, haaveita, haaveita..


(alin haavekuva jollyroomilta, ylimmät a little lovely companyn netti-& instagramsivuilta)

Ei kommentteja: