lauantai 16. elokuuta 2014

Zoolandia

 

Miehen ammattiliitto tarjosi paikallisille ilmaisen päivän Zoolandiassa. Oltiin kuultu että se on kiva paikka, mutta siitä huolimatta yllätyttiin todella positiivisesti! Odotettiin jotain pikkusta paikkaa jossa on muutama eläin ja joku leikkipuisto, mutta oli paljon muutakin, ja alue oli iso! Tullessamme vähän jännitettiin kun päivään oli ollut ilmoittautuminen, mutta me kuultiin siitä vatsa eilen ja päätettiin koetta jos sinne vielä sopisi. Kukaan ei kysellyt ilmoittautumisen perään, vaan lämpimästi toivotettiin hyvät huomenet ja tervetuloa! Kartan kanssa lähdettiin kävelemään alueelle, vähän sitä mukaa mihin lapset halusi. Tyttö tykkäsi katsella maatilan eläimiä. Siellä oli hevosia, alpakoita, strutsi, kanoja, lampaita, riikinkukkoja, pupuja, hirviä, poroja.. Varmaan joskus ollut muutakin, mutta ainakin nyt oli joitain paikkoja autioina ja uuttakin rakennettiin. 


Sähköautot oli pojan mielestä parhaita. Niihin tuli päivän aikana jonoja, ja näytti että akut alkoivat loppumaan. Huvitti kun ryömimisvauhtia vielä viimeiset kierrokset poika ajeli..


Pienessä lammikossa oli veneitä, olisin halunnut itsekin huristelemaan niillä mutta ei ne olleet aikuisille... :D 


Alueella oli paljon sellaisia juttuja mihin tyttö ei päässyt (esim nuo veneet) joten me tepasteltiin ympäriinsä ja ihasteltiin paikkoja. Tuon ikäinen nauttii siitä, kun saa rauhassa ihmetellä ohikulkevaa muurahaista ja lintuja taivaalla..Metsän keskellä oli kota, ammattiliitto tarjoili siellä makkaraa. Kyllä maistui hyvälle!


Koko ajan tuolla ollessamme taivas oli pilviä täynnä, ja ilma oli mukavan viileä. Ainut vaan että hirvitti että sade tulee kun niin tummat pilvet kierteli siinä päällä. Ei onneksi! Saatiin uusintakierroksetkin ottaa parhaisiin laitteisiin. Mun lemppari oli ehdottomasti pikkuruinen ruokakauppa, jossa oli vaikka ja mitä myytävää. Huoneesa ei ollut varmaan koko päivänä käynyt ketään, minäkin ensin katoin ovelta että se on oikea kauppa. Vasta tarkemmin katsottuna hoksasin että ihan se on leikkimiseen tarkoitettu! Kun me siellä leikittiin, niin varovasti muitakin lapsia sinne alkoi kertymään. Olisipa ollut unelma minulle tuollainen pikkutyttönä! (Tai ei, kyllä se itse rakentamani apteekki oikeine lääkepaketteineen (tyhjiä, kiitos äitin kun niitä töistä minulle toi! :) oli vielä hienompi. Mökin aittarakennuksessa oli oikein kauppakeskus joku kesä, kun alakertaan rakennettiin aptekki, ylös vaatekauppa.) Monta tuntia viihdyttiin täällä, ja kun lähdettiin, oltiin kyllä kaikki aivan umpiväsyneitä! Ei tarvitse unta odotella illalla.

Ei kommentteja: