perjantai 15. tammikuuta 2016

Tästä alkaa viikonloppu


Viikonloppu on näin kotiäitinäkin aina erilainen kuin arkiviikko. Jostain syystä silloin otan aina rennommin. En niin kovasti aherra kotitöitä kuin viikolla, huomaan istuskelevani enemmän joutilaana. Onnistuneeseen viikonloppuun kuuluu perjantain viikkosiivous, siksipä sitä joutaakin olemaan huolettomammin hetken. Lapset touhuaa kyllä samaan malliin oli arki tai pyhä, viimeakoina leikit ovat alkaneet olemaan entistä sotkuisempia! Tai niinkuin instagramista tänään bongasin, ei se ole sotkua, vaan luovaa leikkiä! Luovaa tosiaan, molemmat lapset posket punaisina intoilevat leikin tiimellyksessä, he leikkivät nyt todella hyvin yhdessä, oikein inspiroivat toinen toistaan! Lasten  lempileikkipaikka on tällähetkellä sohva. Sohvan tyynyt on näköjään tosi hyviä majojen rakennuksiin, ja sisustusta ei sovi unohtaa: leluja kantavat kuormakaupalla olohuoneeseen, peitot tottakai ja kerran pinnasängyn patjakin oli leikissä. Huhhuh, sanon minä! Sinä päivänä tällä viikolla kun oli projektia noissa pakastimen sulatuksessa ja saunan pesussa, toivoin vain ettei kukaan juuri silloin tulisi yllättäen pistäytymään meillä, en ole koskaan niin sekasorrossa tätä kotia nähnyt kuin silloin! :D Siitäkin onneksi yhteispelillä selvittiin iltaan mennessä..


Nyt on viikonloppu edessä, romaanin sain juuri hyvään alkuun ja kaapissa odottaa pussillinen hyvää sitä hetkeä että lapset on nukkumassa.. Kelpaa!

Hyvää ja rentouttavaa viikonloppua jokaiselle! 

2 kommenttia:

suvi kirjoitti...

Leikki on lapsen työ,niinhän sitä sanotaan :) Leikin avulla käsittelevät mielessä pyöriviä asioita. <3 Hymyssä suin saakin välillä olla,kun niitä touhujensa keskellä kuuntelee,niin tosissaan ovat <3 Rakkaat pienet :) jaksamista sinulle sinne <3

Unknown kirjoitti...

Niinhän se on! Meillä myös lapset muistaa tuon sanonnan, kerran pyysin mukaan viikkosiivoukseen kesken heidän leikkien, vastaus kuului että "äiti, leikki on lapsen työtä!" ja silläkertaa osui niin oikeaan että leikit sai jatkua.. :D ovat vielä niin pieniä että toisinaan jälkien siivoaminenkin on leikin varjolla tehtyä, ainakin vielä näin viisi- ja kolmevuotiaina! :)

Kiitos, sinne myös, iloa kotielämään! :)