torstai 10. tammikuuta 2013

Housuostoksilla


Tämä päivä vierähti mukavasti kaupungilla. Polarn O. Pyretin suuremmat alennusmyynnit alkoi aamulla, eikä ollut vaihtoehtoja, mihin tänäaamuna lähdin. :) Saan antaa itselleni muutaman olalletaputuksen, kun olen joka ikinen aamu tällä viikolla noussut mun mittapuulla kukonlaulun aikaan, enkä ole nukkunut päiväunia. Tänään siis olin jo melko harjaantunut herääjä, ja ennätin Po.Pin ovelle ensimmäisten joukossa. 


Lapset sai uudet farkut parempaan menoon -70% alesta. Nuo pinkit on ihan hurjan söpöt vauvan päällä! Siniset farkut on Pojalle, tuo kapea malli sopii varmasti hänelle. En saanut oikein häntä kokeilemaan niitä, mutta sen verran kuitenkin että reilut ne on lahkeista. Saadaan pitkäikäiset housut noista kun lahkeita pitää kääntää ainakin kymmenen senttiä noin alkuunsa.

Leggarirekissä oli tasan kolme vaihtoehtoa oikeassa koossa. Otin ne kaikki. Pyörittelin myös välikausivaatteita käsissäni, mutta en raaskinut laittaa satasta rymypukuun. Olis ollu hieno... Mutta yhden kivan löydön tein!! Punaisia välikausihousuja oli -40% alessa, ja katselin niitäkin et kannattaishan nuo ottaa kun varmasti tulee tarve. Otin sit yhdet käteen, ja siinä oli -70% merkintä! Hih! Joku oli sen ihan vahingossa laittanut, mutta myyjä nauroi että löytäjä saa pitää. Koko 104cm on vähä reilu koska sisävaatteissa mennään vasta 98cm:n vaatteissa, mutta en todellakaan näitä housuja halunnut sinne jättää muille.


Lasta on melkosen hankala kuvata, kuten yllä näkyy.. Mutta olipa hänkin aika innoissaan uusista housuistaan. Ajatus oli et otan nämä käyttöön ensi syksynä, mutta ei nuo nyt niin valtavat ole että hän hukkuisi noihin, eli kyllä näillä housuilla mennään kevätkin! :)Ei kommentteja: