sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Maauimalassa


Oltiin lähdössä ruokakauppaan, kun ulko-ovella löi vastaan ihana helle. Pyörrettiinkin takaisin sisälle, nakattiin uikkarit päälle, pyyhkeet ja vesilelut reppuun ja suunnattiin (eväskaupan kautta) maauimalaan. Eka kerta tälle kesää! Kesäkuu lopussa, ja vasta nyt päästiin! Poika lähti jalkaisin liikkeelle, koska aamulla rattaat menivät kaupaksi niinkuin oli ollut puhe, ja meillä on siis tällä hetkellä vain yhdet rattaat. Oli ilo myydä vaunut, kun selvästi huomasi että ne on ostajille erityisen mieluiset. Saas nähdä onko meillä kuinka pian ne uudet rattaat tilalla, vai joudutaanko pitkäänkin etsimään. Tällä kertaa ostetaan käytettynä. Haluaisin ihan hurjasti sellaiset tumman luumun väriset rattaat, mutta ei niitä löydy mistään.. 

Joka kerta tuolla maauimalassa ihmetten miten erilailla lapset siellä käyttäytyvät. Huomaa, ketkä ovat käyneet vauvauinnissa. Minä kipitän lapsen perässä alle metrin päässä koko ajan ja oon ihan järkyttynyt kun altaiden reunalla kurvailee pikkusia ilman äitiä tai isää. Ok, on ne ehkä vähän vanhempia kun meidän muksut, mutta tuntuu hurjalta että joskus tulee aika että meidän lapsetkin pääsisi yksin menemään tuollaisessa paikassa. Uimalaan oli tullut uusi isohko vesiliukumäki, heti ekana isä ja Poika lähti laskemaan siitä, ja se olikin aika hurja.. Kuulemma Poikaa pelotti. Hän ei sitten mennyt veteen oikein ollenkaan aluksi. Pikkuhiljaa hän uskaltautui enemmän polskimaan ja sitten oppikin hurjan nopeasti "uimaan"! Minäkin halusin laskea siitä 14-metrisestä isosta mäestä ja houkuttelin Pojan kaveriksi. En hoksannut varautua, mutta se oli OIKEASTI hurja mäki. :D Se päättyi matalaan altaaseen, ja siitä vauhdista sanoisin että veteen törmäsi siellä alhaalla, minusta tuntui että mulla meni vettä aivoihin asti. Se pitäisi olla kielletty pikkuisilta. Mutta voin kuvitella että siihen ei vesipedot ihan pian kyllästy! Harmi kun ei tullut kuvaa  tuosta mäestä..


Lapsilla ja T:llä alkaa nyt kesäloma. Lasten päiväkoti on pari viikkoa kiinni, ja meidän täytyy T:n kanssa vuorotella hoidot keskenämme. Tällä viikolla minä käyn töissä kaksi päivää, ohhoh, siis KAKSI päivää! Ja sitten minulla on loppuviikko vapaata. Lähdetään viikonloppuna reissuun pohjoiseen. Viimeksi jouluna käyty noilla seuduilla, on jo aikakin päästä sinne. :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siinä mäessä onkin kyltti, että ei 0-6-vuotiaille... :)

Ninnu kirjoitti...

Ilmankos! :D