sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Laskiaissunnuntaina

       Päästiin kuin päästiinkin laskiaismäkeen! Oltiin jo ihan ajateltu että jää väliin, koska täällä ei ole missään lunta. Yöllä tosin oli taas piiiiitkästä aikaa satanut maan valkeaksi, mutta sehän suli samantien. Sitten saatiinkin kutsu hiihtokeskukseen pulkkamäkeen, ja tottahan sinne oli tykitetty lunta! Ei oltas ite keksitty sinne mennä.. :D olipa mukava päivä ystävien seurassa!



Huomenna taas arkiviikkoon.. Aina se tuntuu yhtä ankealta, olisin niin mieluusti viettänyt vielä yhden päivän viikonloppua.. Ei auta kun tarttua työhön taas, onhan mulla aina illat vapaita. :) Yksi juttu kyllä sai minut jopa odottamaan ensi viikkoa, ostin nimittäin tänään pitkään haaveilemani kunnon goretex -kengät. Edelliset hävisi vajaa pari vuotta sitten, ja monesti oon kaivannu sellaisia pihalle lähtiessäni. Nyt minulla sellaiset taas on! Niitä tarvii niin monessa tilanteessa näillä(kin) keleillä. Ulkoillessa, lyhyemmillä sauvakävelylenkeillä, kauppareissuilla.. Päätinkin jo että tiistaina sauvakävelen niillä töistä kotiin, saan ekat kunnon testit kengille! Niin että innolla uuteen viikkoon!


Oikein hauskaa alkavaa arkiviikkoa jokaiselle!

2 kommenttia:

Heidi Elämää ylängöllä kirjoitti...

Kiva että te pääsitte mäkeen! Me käytiin ja oli kyllä niin karu rinne ku osittain jäässä ja siellä täällä sojotti risuja.. Pari mäkeä laskettiin ja totesin että hengenvaarallista touhua ja tultiin kotiin :)

Unknown kirjoitti...

:D hurjaa.. Mut tuli käytyä teiänki! :D taitaa jähä tähän tän talven laskut..