keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Menetetyt yöunet

Yleensä olen hyväuninen, mutta nyt on mennyt muutama yö ihan valvoessa. Eilenillalla tuskailin, pyörin ja vaikka kuinka koetin rentoutua, ei uni tullut. Sitä edellisenä yönä heräsin vähän neljän jälkeen enkä saanut enää unta, uni vain hävisi johonkin! Tai tietenkin nukahdin joku puoli tuntia ennen kellon soittoa.. Päivällä oli vähän jälkeenjäänyt olo pääkopassa. 

Unet on vienyt tämä paritalon puolikas. Maanantaiksi on sovittu näyttö. Jos kaikki menee hyvin niin marraskuun alusta tämä on meidän uusi vuokrakoti! Epävarmuus hermostuttaa ihan hirveästi. Onneksi on loma loppuviikon niin on muuta tekemistä. Töissä aika on pysähtyny ihan täysin kun tämä koti löydettiin. Loma tuli siis hyvään väliin.. Oikeastaan minä huomasin tämän jo jokunen viikko sitten, mutta ei meillä ole ollut mitään suunnitelmia muuttaa, niin annoin olla. Useamman kerran sanoin kuitenkin ääneen että onkohan se jo vuokrattu, ja että oisko pitäny käydä katsomassa sitä..


Sunnuntaina sitten katselin taas huvikseen asuntoja ja huomasin että tämän talon ilmoitus on edelleen siellä vaikka muka aiemmin olin katsonut että se olisi poistettu! Aikani kuluksi aloin pohtimaan taas ääneen tätä, katsoin miten pitkä työmatka miehellä olisi sieltä, ja tyrkkäsin hänellekin näytille tyyliin "eikö ois aika mahtava..?" No hämpä innostuikin tästä hirveästi! Heti maanantai-aamuna soitin vuokravälittäjälle. Meillä on kuukauden irtisanomisaika nykyiseen vuokra-asuntoon, joten koska heidän vaatimus on että marraskuun alusta pitää olla valmis tekemään vuokrasopimus niin piti kyllä vielä miettiä. Mutta kyllä me tätä niin valtavasti halutaan, että jos vaan saadaan niin mennään taas kahden asunnon taktiikalla yksi kuukausi. Niin oli viime muutossakin, ja se oli loppujen lopuksi ihan hyvä. Ei ollut kiire muuttaa päivässä tai kahdessa. Kuka uskaltaa irtisanoutua asunnosta jos uutta ei ole tiedossa? Nyt ei auta muu kuin hartaasti toivoa että sopimus syntyy. 

Nämä asunnot on juuri valmistuneet, ja kaikki tämän pihapiirin asunnot on nyt saamassa vuokralaiset. Kaikki on kuulemma samanlaisia paritaloja. Alue on sen verran tuttu että jo nyt voin väittää että muutos vanhasta tulisi olemaan suuri: kuusikerroksisesta, kolmerappuisesta 
kerrostalovanhuksesta tällaiseen pihaan, uudelle asuinalueelle, peltojakin lähellä. Oma sauna, kodinhoitotilaa, yhdistetty keittiö-olohuone, tavallista korkeampi katto (ei noin korkea kuitenkaan kuin ulkoa).. 64-neliöisestä sataneliöoseen. Kolmio tämäkin on.

Nyt ei ole mielessä yhtään mitään muuta kuin tämä. Äitiyslomakin alkaa marraskuun alusta. Voisiko olla parempaa aikaa muuttaa? Kumpa maanantaina saataisiin sopimus allekirjoitettua!! Uusi pesukonekin tulee maanantaina illalla, olisipa mahtava aloittaa senkin käyttö uudessa kodissa. <3

2 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Ei vitsit, ihan huippu!! Sitä suuremmalla syyllä järkättäis ittemme teille kylään ennen joulua!:D

Ninnu kirjoitti...

Pidä meille peukkuja! :D