sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Synttärisäpinää



Viikko sitten juhlittiin meidän viisivuotiasta. Tälläkertaa järjestin kaverisynttärit, ensimäiset laatuaan meidän perheessä! Vieraat oli 2-6 vuotiaita, yllättävän yksiin meni tekemiset tällä porukalla. Ohjelma eteni vapaasti parin tunnin ajan, kovin paljon en etukäteen miettinyt mitä tehdään. Ongintaa oli sekä yksi leikki, se jossa istutaan piirissä ja lattialla on muutama lelu. Yksi ottaa lelun lattialta ja sillävälin muut pitää silmät kiinni, sitten he koettavat arvata mikä lelu puuttuu. Se sujui nuorimmasta vanhimpaan kaikilta! Olin varannut synttäreille aikaa kaksi tuntia, ja se oli oikein sopiva aika. Lapset olisivat viihtyneet pidempäänkin, useampi sanoi ettei halua vielä lähteä kun äitit ja isät tuli hakemaan. Joten kaikesta päätellen hyvin meni! Minua vähän jännitti miten saan pidettyä hommat hanskassa mutta yhtiä jääkaappiin unohtuneita suklaa popseja lukuunottamatta taisin selvitä.. :)



Juhkahumu on hiljalleen laskeutunut, arkea on vauhdittanut muut menot. Lasten tämän viikon kohokohta oli ehdottomasti tivolikäynti. Lähdin sinne voimiani uhmaten yksin kolmen lapsen kanssa, en malttanut jäädä kotiin noin hienona päivänä, kun mies lähti harrastuksiinsa. Vannotin lapset pysymään vaunujen vierellä, tytölle laitoin turvarepun selkään. Hyvin meni, porukassa pysyttiin! Sovintokin säilyi, tyttö on onneksi vielä niin pieni ettei hänelle ole väliä mihin laitteisiin menevät, pojan johdolla valitsivat kieputtimet.. :)

2 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Ihanan näköiset synttärit ollut! :) Voi kun pääsis taas pitkästä aikaa kyläilemään! Josko sitä sit taas kesällä. :D

Unknown kirjoitti...

Kesällä viimestään! Meillä on kamalaa haipakkaa koko toukokuu, mut kesäkuu kun koittaa niin ei muuta ku lyödään joku viikonloppu lukkoon! :)