tiistai 8. tammikuuta 2013

Eilen ja tänään.


Eilen oli se eka päiväkotipäivä. Poika on aivan innoissaan. Minäkin touhotin kaikenlaista aamupäivän, siivosin ja pyykkäsin. Ihmeteltiin hiljaisuutta. Vauva kyllä pitää ääntä, kuulostaa olevan mukavaa tuo huudahtelu, ihana! <3 Ja muutenkin touhua riittää tuolla lattiatasossa kun joka kohdasta pitää kiivetä ylös. Alaspäin onkin sitten haastavampaa tulla, mutta sekin onnistuu.

Minua huvittaa, Tyttö on tullut äitiinsä, potenssiin kymmenen. Illan virkku, aamun torkku. Illalla hän keikkuu vaikka kuinka pimeäksi koettaa laittaa huoneen. Silmiä vaan suuremmalle, tai sitten ihan vaan käsituntumalla eteenpäin. Hihkuminen kuuluu pimeästä, hänestä on niin hauskaa myllätä ja pyllähdellä pehmeällä sängyllä. Sitten aamulla ei jaksa herätä, tänäkin aamuna hän ei edes herännyt kun vietiin Poika päiväkotiin. Sain vielä rauhassa juoda aamukahvin ja lukea lehden. Välillä hän vähän heräsi leikkimään, mutta nyt taas torkkuu tässä sylissä. Oli ehkä sittenkin ihan hyvä ettei Kela suostunut kustantamaan Tytölle päiväkotia. Nyt hän saa valvoa ja nukkua ihan siinä rytmissä kuin haluaa, sylissä tai vaunuissa, missä nyt haluaakaan.Tasapuolisesti jakamatonta huomiota. Saihan esikoinenkin sen, luonnollisesti! :)
Ps. Nams, mitä vaatteita Po.pilla, ei mitään uutuuksia, mutta ihania yhtä kaikki! Jotain tämäntyyppisiä pitää hankkia Pojalle päiväkotiin, siellä on aina niin lämmin että velourhousut on vähän liian paksut.
Kuvat tietenkin Polarn o Pyretin verkkokaupasta.


Ei kommentteja: