tiistai 15. tammikuuta 2013

Hinta ei aina takaa laatua


Ai näitä ei oltukaan tarkotettu käytettäväks? Näettekö kuvassa kaksi viiltoa? Lyhyesti sanoen, olen tästä NIIIIN suutuksissani! Ja ihan vain itselleni. Oli ihan pakko saada tämä haalari talveksi, molemmille lapsille sävy sävyyn. Uutena, tietenkin. Viime talvenakin oli tällainen haalari käytössä, ja tykkäsin ihan hirveästi. En tykkää enää! Tekisi mieli sanoa, että viimenen kerta kun laitan päiväkotiin mitään uutta. Mutta turha sanoa, täytyy vaan ottaa opiksi tästä. Ticket to Heavenin näitä täntyyppisiä en enää osta vauvaikäistä vanhemmalle. Kyllä tietenkin nimi "baby baggie" viittaa siihen ettei tätä ole tarkoitettu vanhemmille, mutta miksi tätä on sitten tehty suuremmissakin koossa? 

Haalari siis oli mennyt rikki päiväkodissa, ulkoillessa. Pihassa on tuollaisia lumikasoja, jossa on seassa hiekoitushiekkaa. Siitä kasan päältä lapset näyttivät laskevan mahallaan alas, ja tuossa tulos.

Enpä hoksannu, että haalari on noin ohutta kangasta! Nyt sit etsimään jotain ensteks-haalaria, ei hajuakaan miten tuo kirjoitetaan mutta päiväkodin täti sano et ennen haalarit oli ensteksiä ja ne kesti! Ei kuulemma nykyajan puvut ole läheskään yhtä kestäviä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hae eurokankaasta semmosta heijastin teippiä.. meillä kävi kerran samanmerkkiselle tuulipuvulle yhtä huonosti, sillä erotuksella että ne housut oli eka kertaa jalassa.. ostin sitä heijastin teippiä ja korjasin repeämän sillä.. on ainakin kestänyt meillä ihan hyvin myös pesua vaikka muistaaksi siinä mainittiin että saattaa irrota pesussa. Saat ehkä haalarin vielä käyttöön ja heijastimia ei oo koskaa liikaa lasten vaatteissa. :)

Unknown kirjoitti...

voi ei, tosi tylsä:( Toi K:n uus toppapuku on paljon paksumpaa ja tukevampaa materiaalia kun noi baby mallin ja esim takki+housu setit. Siis ticketin.

Unknown kirjoitti...

Niin mä taidan tehdä! Jotain ommeltavia merkkejäki ajattelin, mut ne on rumia. Parsin ensihätään tuon kiinni, mut eihän se vettä pidä samalla tapaa. Tämä oli seittemäs päiväkotipäivä, niin tuntuu että "heti" meni rikki. Eiku vaan toista, käytettyä haalaria etsimään!

Unknown kirjoitti...

Joo, tää taitaa olla ihan vaunuhaalariks tarkotettu, kun muistelisin et toisissa malleissa on paksumpi kangas. Tää on näköjään melkein paperinohut. Voi että mua harmittaa!