sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Viikonloppuna


Tänä viikonloppuna ollaan levätty hyvin. Ei kai koskaan voi kyllästyä siihen, että on vapaata eikä ole pakko tehdä mitään? Saa vain olla, ja vaikka ottaa pikku torkut kesken päivän jos haluaa. Eräs eläkeläinen asiakaskin totesi perjantaina, että ompa mukava kun alkaa viikonloppu! Että vaikka hän on ollut jo pari vuosikymmentä eläkkeellä, perjantaissa on ihan eri tunnelma kuin vaikka maanantai-illassa. Se kuulemma ei ikinä muutu vaikka työt loppuukin. 

Viime viikonloppuhan meidän perheellä meni reissussa, ja selvähän se on että reissuväsymys painoi vähän kaikkia pitkin viikkoa. Säpinää silti riitti joka päivälle, itse olin vielä sovituilla menoillani useampana iltana, eli ei oikein tullut liikoja lepäiltyä. Nyt tosin tuntuu, ettei maltakaan. Ajatus siitä, että edessäoleva loppuraskaus pitää jokatapauksessa ottaa rauhassa, pistää touhuamaan yhtä ja toista. Vielä ennättää, onhan laskettuun aikaan vielä kaksi kuukautta! :) 


Lastenhuoneen viirin olen saanut tehtyä. Oli yllättävän paljon näprättävää, mutta siitä tuli onneksi juuri niin kiva kuin odotinkin. Ja askartelu on niin kivaa.. Mittaa nauhalle tuli ihan summassa jokunen metri, jos näyttää ihan tyngältä paikoillaan niin sitten teen lisää. 


Huih, ensi viikko töitä, sen jälkeen olen taas täysipäiväinen kotiäiti. Päiväkodille vien edelleen isomman lapsukaisen ainakin alkuun, kolmena päivänä viikossa kuudeksi tunniksi kerrallaan. En tiedä miten kauan jaksan aamuisin laittautua taipaleelle lasten kanssa, mutta kokeillaan ainakin alkuun miten lähtee sujumaan. Enkä tiedä miten poika itse asiaan suhtautuu, sen kun näkee vasta sitten. 


Lauantaina käytiin Ikealla katselemassa uuteen kotiin yhtä ja toista. Vielä ei ostettu mitään, pidin listaa mitä haluan ja tuon järkevämmän meidän perheen aikuisen kanssa pohdittiin, mitä oikeasti tarvitaan juuri nyt. Kun ollaan saatu muuttosiivous tehtyä uuteen kotiin, pääsen Ikeaan OIKEALLE shoppailureissulle. ;D mitenniin kaikkea ei saa mitä haluaa?

Tori.fillä on mennyt kaupaksi sellaisia juttuja joita en halua viedä muutossa mukana, tänään muunmuassa lähti olohuoneesta ruokailuryhmä joka ostettiin kun mentiin naimisiin. Kahta ruokailuryhmää ei sovi uuteen kotiin, ja toinen myytiin pois. Nyt näyttää olohuone aika tyhjältä.. Ensi viikolla aletaan pakkaamaan toden teolla! Mistähän aloittaisi..? Perjantaina saadaan viimein avaimet..

Ei kommentteja: