keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Uutta odotettavaa


Empä ole ennen ollut ensimäisten joukossa odottamassa Stockmannin Hullujen päivien alkua. Kello oli aamulla soimassa jo ennen seitsemää. Tässä yksi hankinta, jonka tarveharkinta oli varmasti viimeiseen asti vietyä: jo vuosia ollaan mietitty että milloin tuo meidän ikivanha pyykinpesukone hajoaa. Vettä se ei ole ottanut enää aikoihin kylliksi, vaan olen aina ohjelman aluksi lisännyt vettä rumpuun jotta ei ihan nihkeäpesulla menisi.. Ei kai veden lämpötilakaan ole ollut edes kädenlämpöistä, joten vanha kone on nyt aikansa palvellut. Ei se vielä täysin rikki ole, ja toimitusaika uudelle koneelle on 2-4 viikkoa, joten vielä tuota vanhaa käytetään monet kerrat. 


Tekniikka tässä uudessa koneessa on ihan toista maata kuin olen tottunut. Pesukoneessa on mm. ecobubble-systeemi, jossa pyykinpesuaine menee oman moottorin läpi. Se lisää ilmaa pesuaineen sekaan ja siksi se läpäisee tekstiilikuidut helpommin, ja pesee paremmin. Tässä pesukoneessa on samassa myös kuivausrumpu. Helpottaa varmasti pyyhkeiden ja lakanoiden kuivatuksessa, kun tuota kuivaustilaa ei todellakaan ole yllinkyllin. Muita vaatteita en raski kuivausrummussa pyörittääkään, luulisi vaatteiden kuluvan paljon nopeammin jos aina rummussa kuivattaisi. Voi kun tämä tulisi pian! Passaa kotiäitinä sitten huolehtia, ettei pyykkikori pääse pursuilemaan. ;)

3 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Ai että, juuri tuostakin minä haaveilen seuraavaksi koneeksi! Tosin toivottavasti ei vielä vähään aikaan tarvi ostaa, mut onpahan jo selvillä seuraava kone!:D Tuo kuivausrumpu on mahtava lisä vaikken itsekään tykkää käyttää sitä kaikkeen, mut just pyyhkeitä sun muuta isoa olisi kiva laittaa sellaiseen. :)

Unknown kirjoitti...

Ei me olla kumpikaan osattu kaivata erityisesti kuivausrumpua kun ei sellaista ollut kummankaan lapsuudenkodissa, tai meille se tuli kotiin joku vuosi ennen kun muutin omaan. Mutta tulee varmasti nyt käytettyä kuivaustilan puutteessa! :)

Harmi vaan että hulluilla päivillä on myös kaks muuta juttua jotka oisin halunnu: tietokone (apple pöytäkone) ja työpiste (String työpiskekokonaisuus) ja hyvässä alessa molemmat. Kas kun en ole ennen tarvinnutkaan tuollaisia sen suuremmin, mutta nyt polttelee kovasti. Kukas ne mulle maksais? :D jäävät haaveeksi. Yksi kerrallaan, tälläkertaa eniten tarvitsee pyykkikonetta!

Emmi kirjoitti...

Mullakin on vasta tänä syksynä alkanut kuivausrumpu-haikailu, aiemmin olin erittäin paljon sitä vastaan. Olis vaan just kuivaustilan puutteessa mainio ja tekee pyyhkeistä ihanan pehmeitä!