maanantai 8. joulukuuta 2014

Ihana kamala loppuraskaus

Ylä- ja alamäkiä mennään tämän raskauden kanssa! Jaksaa, ei jaksa, jaksaa.. Onneksi edes välillä pystyy nauramaan omalle hermoilulle ja nauttimaan tämän hetkisestä arjesta, mutta suurimmaksi osaksi tuskastuttaa. Ei saisi jäädä paikoilleen! Pitää kai alkaa kehittelemään jokaiselle päivälle jotain ekstratekemistä. Lakata odottamasta.


Välillä oli tosi tukala olo mahan kanssa, tuntui että painan kuin valas ja mahan kanssa on hirvittävän hankala liikkua, oli kaikenlaisia kipuja, mutta nyt onkin ihmeen "hiljaista" minkään fyysisten tuntemusten kanssa. Joillakin se enteilee ns tyyntä myrskyn edellä, ja tänään kun tuon kuulin, piti heti alkaa kokoamaan pinnasänkyä ja pesemään vauvapeitot puhtaiksi! Vauvan vaatteet sentään on valmiina hyllyssä odottamassa. Sairaalakassia en ole vielä pakannut, siinäpä huomiselle vähän tekemistä.. Oikeasti en usko että synnytys on vielä lähellä, koska poika syntyi raskausviikoilla 40+6 ja tyttö 41+4, jos sama trendi jatkuu niin tammikuuhun menee. Nyt on menneillään rv 37+5.

Välillä välähtää milloin minkin askareen lomassa mieleen, että mitäs sitten kun tässä on myös vauva? Aamuisin ollaan heräilty lasten kanssa kaikessa rauhassa, tänäkin aamuna pohdin että ihan kohta tässä on kolmas lapsi. Hassua. Pikkuinen tuhisija jalat kippurassa unten mailla, eikös ne vastasyntyneet vain syö ja nuku? :D sitten välillä vauva ihan pikku hetkiä herää ihmettelemään sisarusten touhuja.. Jospa kaikki menee hyvin, ja päästään oikeasti noihin aamuihin ennen pitkää. Että vauvalla on syntyessään kaikki hyvin, imettäminen onnistuu, itse toipuu synnytyksestä hyvin ja muutenkin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Löysin piiiiitkästä aikaa tämän sun blogin! Ompa mukava lukee masujuttuja ku oot ihan samoihin aikoihin synnyttämässä ku minä! Tai siis la:t tais olla ihan peräkkäin ;) Mullaki alkaa olla niin malttamaton fiilis ja kokoajan kuulostelen "joko nyt joko nyt.." :D haluisin NIIN synnyttää ennen joulua ja saada tuhisijan syliin! Saa nähä miten käy.. jos mennään samalla kaavalla ku esikoisen kanssa niin saatan hyvällä mäihällä päästä aattona kotiin :) Mutta.. Ihanaa joulua teille ja tsemppiä (piinaavaan)loppuodotukseen<3
-titi

Unknown kirjoitti...

Hih, sä jos joku oot samassa tilanteessa! :D periaatteessa tämä joulunalus on hyvä aika odottaa viimeisillään, kun on niin paljon muuta tekemistä, lahjat ja kortit ynnämuut.. Vieraitakin ollaan saatu pitää mukavasti, niin on ollut vaihtelua arjessa. Hurjasti tsemppiä sinnekin, voi hyvin! :) ja ilmoita kun teidän pikkunen syntyy! <3