keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Vaunut äidille ja tyttärelle


Vauvan vaunut on vihdoin tulossa. Mallin päätin oikeastaan jo kesällä, ja vaikka muitakin mietin välillä, ei mikään alkanut tuntumaan sopivilta. Nämä tilasin tänään! (Kuva emmaljungan sivuilta) Ainut miinus joka vaunuissa äkkiseltään löytyy, on tuo jarru. Kolmet tuonmalliset rattaat meillä on ollut, ja kahdesta on mennyt jarru rikki. Tuplarattaissa se kesti vain noin kaksi kuukautta kun ensimäiset reistailut ilmeni, samantien laitoin myyntiin ne. Niitä edellisissä jotka oli pojalla käytössä, kesti sentään yli vuoden. Nykyisissä tytön rattaissa taas tämä jarru pelaa parin vuoden käytönkin jälkeen kuin uusissa ja siksi uskallan luottaa että tekniikka olisi kehittynyt! :) 

Se mikä Emmaljungassa minua viehättää, on tuo iso ja suojaisa kuomu, ei siitä pääse mihinkään että nämä vaan on niin herkulliset! Tuntuu mukavalle laittaa pikkuruinen vauva muhkealle patjalle ja vetää kuomu kunnolla päälle, myöhemmin isompi taapero tilaviin rattaisiin. Käytössä kääntyvät etupyörät on hurjan näppärät. Maastoon näillä ei paljon mennä, mutta eipä kaupungissa hiekkatietkään ole kovin epätasaisia. Maltankohan odottaa vauvan syntymää ennenkun otan nämä käyttöön, minusta kun tuntuu että lähden heti lenkille tytön kanssa kun nämä kotiin saadaan! Tai jouluostoksille, mitävaan..

Tytölle ostin viime viikolla Brion nukenvaunut joululahjaksi, tottakai samoissa väreissä! Nämäkin on tulleet jo kuulemma, tilattiin taas kimppatilauksena niin saatiin Lekmeriltä (kuvat sieltä) ilman postikuluja, lisäksi siellä oli -20€ yli sadan euron tilauksesta. Kannatti tälläkertaa pohtia viikkotolkulla (tai kuukausikaupalla) että raaskisko tilata tytölle nämä! :) samalla tilasin pikkuruisia nukenhoitotarvikkeita, niitä kun tytöllä ei vielä ole juurikaan ennestään.


3 kommenttia:

Ida kirjoitti...

Ihanat rattaat! Oon ite kans kuolannu noitten perään! Onko noi super nitrot vai vikingit!? :) mää haluaisin super nitrot! Oon kade :)
-Ida P

Hanna kirjoitti...

Ihanat vaunut! Meillä samalla rungolla, mutta super vikingeinä. Silloin viime kesänä ei vielä saanut tuota klassisen mallista vaunukoppaa tuohon runkoon. Harmi! Oon tykännyt vaunuista kuitenkin hurjasti, niin näppärät. :) sulla on kiva blogi! Aina välillä tulee käytyä lukemassa, vaan ensi kertaa kommentoin. Entisenä turkulaisena on kiva lukea kuulumisia sieltä suunnilta! :)

Unknown kirjoitti...

Ida nämä on (en varmaksi tiedä) ilmeisesti Edge DC. Super Vikingit oli heti kakkosena ehdokkaana, mutta kun ei tarvinnut paljo enempää maksaa että sain tämän ison vaunukopan niin nämä valitsin. Ei muuta ku kauppaan tarjousta pyytämän! ;)

Hanna mukavaa että kommentoit! En ookaan kuullut muilta kokemuksia näistä vaunuista. Ensin ihastuin näiden ulkonäköön ja lopulta siihen tuntumaan mikä Lastentarvikeliikkeessä käydessä on tullut siinä tyhjiä vaunuja kiikutellessa.. :D pikkupyöräiset nitrotkin oli käytössä niin hyväntuntuiset, että odotan näiden isojen etupyörien olevan vielä pikkuisen paremmat.. :)