keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Täällä ollaan!

Käyn päivittäin katsomassa, olisko tutut bloggarit (ja muutkin seuraamani blogit) kirjoitelleet uusia tekstejä. Itse olen näköjään vähän unohtanut mitä tänne vois kirjoitella! No en nyt sentään. Mutta jos kirjoitan joitain asioita toistamiseen, niin suokaa anteeksi! :)

Tällähetkellä tuntuu että olen jossain uuden kynnyksellä. Auringon paiste muistuttaa joka päivä lähenevästä kesästä, Tytön päiväkotiin menosta ja oman työn alkamisesta. (Ekaa kertaa "AMMATTILAISENA" :D vaikkakin kesätyöntekijän nimikkeellä, mutta onhan siinä eroa? En olekaan opiskelija!) Ennen sitä on kevät. Tai kevättähän tässä eletään, pakkasesta eilisestä lumisateesta huolimatta. Muistattehan sen laulun, sanat menee jotenkin näin: "Tammikuu on pakkaskuu, helmikuu on hiihtokuu, maaliskuussa sulaa jää jää jää, huhtikuu jo lämmittää." Rallattelen sitä mielessäni varmaan joka päivä.. Tykkään niin paljon kevään tulosta joka vuosi. Tämän kevään tekee erikoiseksi muunmuassa se, että seuraan sydän syrjällään vauvan kasvamista taaperoksi. Tytöltä sujuu jo askeleen- parin ottaminen ilman tukea. Lapsilla on ihania yhteisiä leikkejäkin. Pojan puheissa riittää ihmettelemistä, miten hänellä onkaan monimutkaisia asiota kerrottavanaan! Ei ainakaan kasvattamisen haasteet vähene kun lapsi kasvaa! Kysymykset eivät ole nimittäin ihan helppoja. Ihanaa jutella oman lapsen kanssa. Ja hih, Poika osaa käytellä iPadiakin melko sujuvasti.. 

Tällä viikolla meillä on ollut flunssaa, molemmat lapset ovat olleet kotona. Minuun ei ole ainakaan vielä tauti iskenyt. Toivon ettei iskisikään.. Olen asettanut itselle muutaman tavoitteen jotka pyrin saavuttamaan ennen töiden alkua. Flunssa sotkisi mun aikatauluja kurjasti! Tavoitteena on saada viimeisten raskauskilojen karistamisen lisäksi voimaa ja kestävyyttä kroppaan, niin jaksaa sitten istua päivät pitkät työpöydän ääressä virkeänä, ja ennenkaikkea touhuta sitten vielä ilta omien murujen kanssa! Helmikuussa ostin kortin liikuntakeskukseen, ryhmäliikuntatunneilla on tähän asti ollut ihan huisin hauskaa. Edellisen loputtua katson jo seuraavan tunnin, jolle voisin mennä. Niin mukavaa! Eilen sain oman saliohjelmankin, lauantaina käyn kokeilemassa sitä ensimmäistä kertaa yksin.  Hyötyliikunta jatkuu totuttuun tapaan, koska auton hankkimisesta ei ole tietoakaan, edelleenkään. Olen kyllä haaveillut siitä viime aikoina entistä enemmän, mutta en ole saanut miestäni innostumaan asiasta ollenkaan. Ei sitten, tällä mennään! :)

Töiden suhteen vähän jännittää että pääsenkö töihin siihen ennestään tuttuun paikkaan, vielä on vähän auki missä tulen työskentelemään. Paikka ei ole todellakaan itsestäänselvyys, sen verran monimutkaiselta kuulostaa se paletti johon ne meitä kesätyöntekijöitä sijoittelee! Yrittävät onneksi kuitenkin kuunnella meidänkin toiveita. Kesään ei tällä hetkellä liity enää muita jännitysmomentteja, sillä hoitokuviotkin alkaa olla selvillä. Tytölle on luvattu hoitopaikka siitä samasta päiväkodista missä Poika on tällä hetkellä! Se jos mikä oli helpottava tieto. Kun nyt vaan viihtyisivät siellä.. 


PIRTEÄÄ LOPPUVIIKKOA KAIKILLE!

Nautitaan ihanista kevätkeleistä!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei sinä kun olet harrastanut noita popin vaatteita enemmänkin nii kerroppa mulle.. kun mä haaveilen siitä windfleece haalarista tolle pojalle, niin kannattaako ostaa mielluumin 68 vai jo 74? :) poika on nyt sen 3kk mut onko ne vaatteet niinku reilumpia vai meniskö esim tuo 68 vielä syksyllä.. osaatko sanoa..? :) Kun ei oo mikää maailman halvin ostos, niin olis kiva ku vois käyttää pitempäänkin.. Mukavaa kevättä sinneki, täälläki liikuntakärpänen puraissut ;)

-Titi täällä pähkäilee

Ninnu kirjoitti...

Jee, pidetään vaan lenkkarit tiiviisti jalassa! ;)

Meillä ei oo ollu just tuota windfleecahaalaria, mutta tuota.. Ottasin 68cm:n. Meillä otettiin just käyttöön tuo 74cm ja ikää sen 9kk. Tuo windfleece on siinämielessäkin pitkäikäinen kun on ne käännettävät hihan ja lahkeensuut, kun ne tulee vastaan niin tumput ja töppöset jatkoksi. :) Muista sit et jos hinta huimaa ni myyt kunhan käy pieneksi, näyttävät 40-50€ pyytävän käytetyistä! :) Vrt. joku Ciraf -merkki, ni et paljo euroo enempää kehtaa pyytää jos vielä ehjä on. Okei, tunnustan että oon Po.P -fani näiden ulkovaatteiden ostalta! :) Nyt ajattelin tosin kokeilla Molo Kids- välikausihaalaria Pojalle, saas nähdä kestääkö ollenkaan niin hyvin. Samanhintasia on kuitenkin suunnilleen, Molo vähä halvempi. Jännittää millon sen saan, just vasta lähetin tilauksen! :)

Anonyymi kirjoitti...

Niin mä ajattelin iteki että tuo 68 hyvä. Bongasin huutonetistä 40:llä.. toivottavasti saan sen. ei tullu ihan se väri mitä halusin mutta melkein :) käytettynä silti aika vaikee löytää just sitä kokoa mitä haluais.
Tuosta windfleecestä niin paljon hyvää kirjotettu että haluan kokeilla ja se on tosi kätevä ku alkaa lämmetä kevättä kohti ja sitte syyskeleillä. :) Sitä molookin oon kattonu mut jos nyt ostais tuon ja sit ihan kunnon haalarin talveksi..