perjantai 1. maaliskuuta 2013

Vähäsen välikautta


Kevät tulee ryminällä, ja meillä ei oo lähellekään kaikkea mitä ois pakko olla. Jotain oon kuitenki onnistunut löytämään. Tytölle on paljon helpommin saatavilla, Pojalla tarvis olis paljon suurempi. Tämän viikonlopun nimiin olis löydettävä kurahousut, ihan vähintään! Eihän niissä mitään etsimistä olis, periaatteessa.. Noh, huomiseks on luvattu -20 astetta pakkasta, ja sunnuntaiks runsasta lumisadetta, että on mulla vielä aikaa! :)


Tänään kävin Polarn O. Pyretin outletissä, ja löysin tuon haalarin. Siellä kaikki on aina puoleen hintaan. Tämä taitaa olla viime syksyn mallistosta, ehkä vanhempikin. Tärkeintä on ehdottomasti että siinä on irrotettava fleecevuori. Se on kokemukseni mukaan ihan huippu! Tämä tuli heti käyttöön, samoin tuo myssykkä ja paksummat lapaset. Nekin outletista. Takki on facebookin kirpparilta, housuista ei oo tietookaan vielä. Kunhan tulee edullisesti vastaan niin sit ostan! Kengät ei kuulu asusteisiin, mutta sattuipa olemaan pinkkiä nekin. Sokoksella oli Cienta-kenkiä -40% ja otin molemmille lapsille, saa nähdä menikö kokoarviot ihan pieleen. Veikkaan että Tytölle tuli liian pienet ja Pojalle taas ihan liian suuret, koko 27. Ei ollut kyllä valinnanvaraakaan, otin varalta kuitenkin kun kymppi jäi hintaa. Alakuvassa näkyvät hennonvihreät tennarit on ainakin sopivat kesällä. Reimalla on ollut aiemminkin noita tennareita, minusta NIIN hienot. Ihanat karkkivärit, pojillekin! Miten suloiset. Poika tepasteli niillä innoissaan ympäri kotia pitkän aikaa kun niitä soviteltiin.Vielä puuttuu vedenpitävät kengät molemmilta. Ne ois tuossa lähimmässä Prismassa, pitää kauppareissulla katsoa niitäkin. Rukkasiakin sais vissiin muutamat olla. Tytölle on onneksi jotain Pojan perintönä, eikä hänelläkään kaikki viimevuotiset ole pieniä!Kaupungilla tänään kulkiessani poikkesin hetken mielijohteesta sellaiseen putiikkiin jossa en yleensä käy. Sieltä löysin Tytölle ihanan mekon, ebbe- merkki on meille ihan uusi. Tän perusteella aivan huippu! Superpehmeä ja joustava! Päällä näyttää vielä parmmalle kuin kuvassa. Pojalle otin tuollaisen kangastakin, en vielä tiedä jääkö se meille vai pistänkö kiertoon, en ole saanut vielä kokeiltua sitä Pojalle.


Loskassa päivän tarponeena saavuin kotiin aikas väsyneenä, mutta yksi puhelinsoitto piristi hurjasti: minut on valittu kesäksi töihin sinne samaan paikkaan missä olin harjoittelussa ja sittemmin kesätöissä! :) JES! Aikalailla hermostuttanut kun ei ole ollut mitään tietoa miten mun käy. Luvattu on jo aikaisemmin, mutta silloin asia ei ollut ajankohtainen. Mutta nyt on valinnat tehty ainakin minun osalta, ja siellä sitten toukokuun alusta lupauduin alottamaan! Tytön hoitoa en nyt ajattele vielä hetkeen ollenkaan, ei ole ollenkaan helppo valinta laittaa päiväkotiin 11 kuukauden ikäistä. Mutta on ne lapset nuorempinakin hoitoon laitettu! Ihan hurjana haaveena oon suunnitellu että pitäisikö alkaa etsiä hoitajaa kotiin..? Mutta tuo on ollut ihan heitto vaan, Tyttö kyllä viihtyisi mutta entä Poika.. Sen näkee myöhemmin mihin ratkaisuun päädytään, tai mikä ylipäätään on mahdollista! Hoitopaikkoja ei nimittäin tule ovista ja ikkunoista.

Ei kommentteja: