tiistai 2. huhtikuuta 2013

Lomailtu on!

Olipa mahtava pääsiäisreissu. Koko perhe oli eilen kotiintullessa väsyneen onnellinen. Oikein onnistunut loma kaikinpuolin! Flunssa tosin seurasi koko reissun ajan minua, mutta kuumetta ei sentään ollut, eli ei hidastanut menoa ollenkaan. Vieläkin yskittää, alkaa hiljalleen tulla mitta täyteen. Olo on nimittäin niin uninen koko ajan. Reissussa ei tietenkään mietitä miten syödään, ja ainakin minä herkuttelin koko alkuvuoden edestä! Juhlissa oli vaikka ja mitä ihanaa tarjolla, ja päästiin käymään kylässäkin useammassa paikassa, ja taas meitä hemmoteltiin. Kotona tuollainen syöminen ei onnistu, nopeilla hiilareilla ei saa muuta kun unisen olon. Ihan kuin verhot olis silmien edessä koko ajan! Pitäis päästä jo urheilemaankin, että sais nuo verhot auki ja todellista energiaa kroppaan. Mutta mitäs me tehtiin lomalla? Poimintoja sieltätäältä kuvien kautta:

Ihmeteltiin ohikulkiessamme ratikoita

En yhtään pelännyt pienessä potkurikoneessa, kun kyyti oli ihan todella tasaista. Uudestaan!! Etelänmatkalle olis päästävä..

Juhlittiin!

Sunnuntaina mentiin vielä Laajavuoren kylpylään yönseuduksi. Huone oli mukavan tilava, kylpyläosasto kuvassa näkyvän kokoinen, eli ei mikään valtava, mutta oikein riittävä. Porealtaita oli useampia. Saunat oli mielenkiintoisia, ei ollut ihan tavallisia. Naisten puolella oli esimerkiksi ruususauna, siellä tuoksui ruusut ja kuului puutarhan ääniä. Lapsetkin tykkäsi kylpylälomasta.

Ei kommentteja: