maanantai 15. huhtikuuta 2013

Name It -Go Grazy kampanja


Tänään on ollut ihan huippu aamupäivä! Name it järjesti taas kanta-asiakkailleen (eli kaikille joilla on klubikortti) tuollaisen hurjan aamutunnin. Sen aikana kaikki aletuotteet saa -70% ovh:sta. Olin nyt muistaakseni kolmatta kertaa tuolla. Ekasta kerrasta kerroinkin tässä postauksessa ja silloin löysin vielä enemmän kaikkea, mutta oli tänäänkin muovikassi pullollaan vaatetta kun liikkeestä lähdin, kaikki maksoi yhteensä 35,- eli ei ollenkaan paha. En tunne Name it mallistoa, joten näin tänään näitä ekaa kertaa, vaikka kausi onkin jo lopuillaan. Otin mitä vastaan tuli! :) Tungoskin oli hirmuinen, onneksi lähdin sateenvarjorattailla liikenteeseen. Olin niitä harvoja joilla edes oli vauva mukana. Kamerasta oli patteri loppumassa ja se sammui välillä, eli kuvat äkkiä räppästy vaan!


Alkoi heti kotiin tultua harmittamaan nämä housut. Vaaleanpunaiset on liian pienet! Kun en heti innostunut näistä niin myöhemmin oli koot vähissä. Mutta lilat onneksi sopii hyvin. :)


Ihmettelen vähän miksi minä näitä ruusujuttuja ostin kun ei ole ihan ominta tyyliä, mutta hei, eikö oo ihan nättejä? Päiväkotia varten tarvitsee vaatetta jokatapauksessa, nämä on kiva pukea päälle, vaikka ei mitään pakkosaadajuttuja olekaan. :) Sitten vielä löysin vähän pirteempiä pitovaatteita. Tuli tarpeeseen kaikki, ja suoraan käyttöön!2 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Taidanpa itsekin alkaa Name Itin kanta-asiakkaaksi. ;) Halvalla lähteny iso kasa vaatetta!

Ninnu kirjoitti...

Kannattaa! Joka alemyynnin alkuun tuollainen, eli vieläpä parhaat päältä saadaan. :)