tiistai 30. huhtikuuta 2013

PdL paketti perillä!Pikkusen on reilunkokoinen haalari.. Höh. Söpö kun mikä, pienet taskutkin sivuissa, ja herttaiset lahkeensuut! Mutta jo muutaman askeleen jälkeen lahkeet on miten sattuu. Tästä pienempää kokoa ei ole, eli lähtee palautukseen tämä haalari.. Paljettimekon tilasin myös vähän kokeilumiellä, sekin osoittautui isoksi. Raapiikohan nuo paljetit käsiä? Pehmytreunaisilta tuntui, mutta jos päivän juhlii niin saattaa vähän kainaloita punottaa pikkutytöllä.. Eli ei jää tuokaan meille.


Mutta nuo luomupuuvillaiset on ihania! Äkkiä pesuun ja päälle! :)Emännänlahjaksi tuli tuollainen julmankokoinen kassi, jolle en ole vielä keksinyt käyttötarkoitusta. Ehkä vielä keksin! :)

4 kommenttia:

Katariina kirjoitti...

Mitä koko teillä on käytössä, kun tuo haalari oli suuri? Ajattelin itsekin tilata tuollaisen haalarin mutta onkohan koko 80cm sitten meidänkin tytölle liian suuri..

Hauskaa vappua!

Ninnu kirjoitti...

74cm on tytöllä tän hetken koko, tuo 80cm haalari on NIIN suuri että menee varmasti helposti 86cm lapselle ellei vieläkin isommalle.. Vaikka onkin tarkoitettu väljäksi. :)

Helka kirjoitti...

Onpa somia tamineita. Niiiiin tyttömäisiä että tässähän alkaa itekin melkein toivoa tyttöä ;) Mun tytöt kun ei enää suostu käyttämään sitä mitä äiti haluaisi vaan ne pitää saada ite valita. Viimeksi eilen istuin H&M:n parkissa autossa nukkuvan pojan kanssa kun tytöt oli lonimassa kuteita. Mitähän mulla on vielä edessä...? ;D

Ninnu kirjoitti...

Tuo mallisto on pullollaan ihania tyttövaatteita, tosin suurimmaks osaks sellasia parempaan menoon sopivia, ei arkivaatetta. Pojalle taas ei oo oikein mitään mitä haluaisin vaikka saisin ilmaseks valita. Mutta nyt huomaan että tytön vaatehylly pullottaa mukavasti, pojalla senkun paita- ja housupinot vajuu kun pitää ottaa lyhyeks jääneitä tuon tuostaan pois käytöstä. Alakaa pohja paistaa taas sukkakoristakin! Alennusmyyntejä odotellessa... Ei sullakaa oo ainakaa vähenemään päin nuo kaupoilla pyörimiset ihan lähiaikoina... :) tytöt tykkää siitä. :D