tiistai 12. helmikuuta 2013

Aamukuvia

Patjarulla muistutti vielä aamulla lastenhuoneen nurkassa viikonloppuvieraasta. Patja olikin ihan liian kauan käyttämättömänä! Toivottavasti tarvitaan sitä taas pian. 

Eilinen hurahti ihan ollessa vaan, sairastuvassa. Tai Tyttö on sairaana, me muut odotellaan et tarttuuko tuo vatsatauti meihinkin. Hain Pojankin kotiin heti kun huomasin että vauva on vatsataudissa. Ennen sitä kuitenkin luulin että Tyttö on laittanut jotain suuhunsa, ja siksi kakistelee! Voi että mua nyt naurattaa! Toinen ressukka kipeänä, ja minä yritän etsiä että mitä ihmettä sinä oot laittanu suuhusi, ei täällä mitään näy! Selkääkin taputtelin että älä nyt tähän paikkaa tukehdu.. Luovutin sitten että no kai sä sen sit nielasit, mitä nyt söitkään.


Kirpparipöytä on nyt ollut muutaman päivän. Tykkään niin tästä! :) Tavaraa ei mene läheskään niin paljon kaupaksi kun viime kerralla, lastenvaatteilla oli selvästi suuri suosio. Naiset haluaa kai sit ostaa uutena.. IKEA-kassi nököttää olohuoneen pöydällä niin kauan kun loosi on vuokralla! ;)
Odotan ihan hirveesti että saisin Me and I -paketin perille! Tilasin reilu viikko sitten perjantaina kutsuilta Boyfriend -farkut. Odotan niiltä AIKA paljon! Kutsuilla kokeilin niitä, mutta koko oli sen verran suuri, että vielä on ihan arvoitus, onko nuo hyvät vai ei. Viime syksynäkin Me and I:lla oli farkut saatavilla, mutta niissä oli ihan liian pienet takataskut mun mieleen. Miten ne tiesikin suurentaa noita? :D


 Kuvat meandi.fi

2 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Voi että kun meillä olisi saumaa niin tultaisiin kuluttamaan vihdoin ja viimein niitä teidän vieraspatjoja! Jospa me perinteitä kunnioittaen tultais viimeistään rv 38 sinne niin sinä saisit yöt jännittää, milloin lähtee vieras olohuoneesta synnyttämään :D

Ninnu kirjoitti...

Tervetuloa vaan, tästä on lyhyt matka synnärille! :D Lapsenvahtikin järjestyis kivasti. ;)