tiistai 19. helmikuuta 2013

Pomp de Luxin kevät 2013


Vielä reilu viikko, ja pääsen katselemaan ja ihastelemaan Pomp de Luxin uuden malliston ihan livenä! Kuvasto on ollut nähtävillä jo jonkin aikaa, mutta aina on yllätyksiä, että joku vaate näyttääkin paremmalta luonnossa tai päinvastoin. Napsin muutamia ihania kuvastosta.




Tyttömäisiä röyhelöitä ei ainakaan puutu! Rusetit on niin mun juttu, värit on aika erikoisia, mutta ihania! Sopivasti nappeja ja muita yksityiskohtia.





Jäin kaipaamaan poikien puolelle rauhallisempaa linjaa, ei tyttöjenkään vaatteissa ole mitään jättimäisiä nallekuvioita ommeltuna (pilaamaan ihania mekkoja), miksi poikien puolella melkein joka ikisessä vaatteessa on lätkästy selkään/rintapieleen joku hirvee printti?? Kyllä ne muutenkin erottuu poikien vaatteiksi. 


 Tyttöjen puolella tulen olemaan pulassa, kun en haluaisi jättää mitään ostamatta (budjetti kuitenkin rajallinen). Poikien puolella on helppo olla ostamatta, vaan on vaikea löytää mitään TOSI hienoo. Toivottavasti avoimet ovet- tapahtumassa löydän pojallekin jotain superihanaa! :) Olen säästellyt täämän kausien väliajan etten osta  lapsille mitään mikä ei ole pakko, ihanaa kun just nyt huomaan että puuttuu vaatehyllystä vaikka mitä! :)


edit: Kutsut varattu! :) Kahden kuukauden päähän meni ensimmäinen aika, otin sen. Aika pitkään saa odottaa..  Onneksi on Avoimet ovet. 

Ei kommentteja: