tiistai 23. huhtikuuta 2013

Pomp de Lux- kutsut meillä


Eilen sain pienen porukan ihania naisia (ja yhden vauvan) kylään meille Pomp de Luxin kutsujen merkeissä. Ai että mitä suloisia vaatteita kolme rekkiä pullollaan! Jostain syystä odotan alennusmyyntejä, ja luulen saavani sieltä yhtä ja toista. Nyt tilasin vaan muutaman vaatteen, niitä pitää jaksaa odotella ensi viikkoon!



 
Ihanaa luomupuuvilla, niitä on mallistossa ainakin yöppäreissä ja bodeissa. Uskomattoman pehmeää!! Tilasinkin tuon vaaleanpunaisen yöppärin, bodyja ja lisäksi sellaiset pitkähihaiset raitapaidat molemmille, kaikki käsittääkseni sitä samaa ihanan pehmeää kangasta. Poikien yöppärikuosi näyttää niin kamalalta että en ikäkuunapäivänä suostuisi itse olemaan tuollalailla kärpästen peitossa, Poika vielä vähemmän. Karmee.
(Tuosta kuosista tulee mieleen kesä maalla, lehmihaka hiekkatien varrella ja siellä olevan liukumiinan päällys.)

Illalla sitaisen uuden Pomp de Luxin kaulahuivini kaulaan ja lähden tutustumaan BodyAttack- tuntiin. Saas nähdä pysynkö muiden perässä! Odotan tooooosi rankkaa treeniä! :) Ja lepuutusta hermoilleni. Kumma homma, että noihin omiin aikoihin jää koukkuun. Ennen oli suorastaan VAIKEAA lähteä yksin mihinkään, nyt tuntuu että olen yksi rähisevä kiusankappale jos en välillä lähde tuulettumaan. En tiedä kumpi on parempi, olla sopuisa kotiäiti vai omaa aikaa vaativa mutta sitten hyväntuulinen ja energinen äiti. Elämä on tasapainoilua näiden valintojen välillä!


Minun apuemäntä vauhdissa, viime kauden Pomp de Lux- tyllit ja ribit päällänsä. :) Ja kyllä, tuollainen hän on suurimman osan päivästä. Hymy kasvoilla ja vipinää kintuissa!

8 kommenttia:

Saikku Valkoista ja Kiekuraa kirjoitti...

Pompdeluxilla on kyllä ihan huikeita kamppeita! Aattelin just järkätä syksyllä meillä kutsut. :) Nyt ku reilu viikon päästä on sisustuskutsut, ah kutsut on vaan niiin parasta! :) Pysyitkö mukana bodyattack tunnilla? Minkälaista se oli? :) En oo ite ikkää käyny nii kiinnostaa! :)
Mulla ihan sama tuon kanssa että ollakko kotona ärisevä äiti vai ommaa aikaa vaativa hyväntuulinen äiti. :D Nykysin kyllä oon täysin tuo jäläkimmäinen, paitti nyt ku mun vasen jalaka petti minut ja oon viikon joutunu ollee liikkumatta ja to menin bodycombattii ja samasa jamasa jalaka hieronnasta, venyttelystä, lämpimästi huolimatta, tunnoton ja painava ja puutunu. :/ Eli pakko vaa koittaa parannella jalakaa ja tyytyä olleen kotona ärisevä äiti. :D Harmittaa niin palio, jotkut hermot tuola painaa vissiin niin pahasti, että kestää saaja auki paikat että palaa tunto jalakaan. Mutta hermostuttaa, ku ois niiiiin palio virtaa liikkua! Mutta liikkumisintoa sulle, ku pystyt liikkuun! Liiku munki puolesta! :)

Emmi kirjoitti...

Minäkin odotan jo vauvan syntymää ihan siksi että pääsisin liikkumaan, niin kömpelö olo jo tän mahan kans! Vaikkei ihan heti bodycombateihin sun muihin mennäkään mut ees perus vaunulenkille!
ja tuntuu ihan hurjalta, että teidän vauva jo kävelee ja me ei olla ees nähty sitä ikinä! Vuosi sitten vapun aikaan oltiin siellä teillä käymässä, sillon ollaan viimeks nähty, huh...

Unknown kirjoitti...

Saikku, NIIN hankala kuvitella et olisit ikinä ärisevä äiti! :D ehkä kaikki joskus vaan on. BodyAttack-tunti oli ihan hurjan vauhdikas. Syke oli koko ajan tosi korkeella, ja yhtään taukoa ei ollu, yhtä hyppelyä koko ajan nopealla tempolla. Kunnon hikiliikuntaa! Pohkeet oli pari päivää ihan paketissa mut joka päivä oon lämmitelly ne ja päälle venytelly hyvin, kyllä ne alkaa pikkuhiljaa taas toimimaan... :D suosittelen kokeilemaan!! Malta vaan parannella jalka kuntoon.. Liikunnan lisäks nuo kutsut on ihan parhaita arjen kohokohtia. Sillon on ystäviä koolla ja jotain erityisen hyvää syötävää tarjolla! :)

Emmi ihan uskomatonta, vuosi sitten! Täällä ne sun aurinkolasitkin on siltä reissulta, pitäiskö postittaa? :D miljoonasti tsemppiä loppumetreille!! Hengessä ollaan mukana, muista ilmoittaa sit kun vauva on syntyny! :)

T kirjoitti...

Löysinpä tällasen mukavan blogin mun blogin liikenteen lähteistä ;)
Piti heti tosta omasta ajasta sanoa, että tosiaankin kannattaa mielummin olla harrasteleva ja hyväntuulinen mamma kuin kotona ärisevä :) Minäkin oon liikuntahullu, ja saan tosi paljon virtaa omista liikunta harrastuksista. Nyt oon joutunu lääkärin määräyksestä jättämään kaiken rankan liikunnan pois, niin kyllä se vaikuttaa heti hirveesti! Kaipaan niin kunnon liikuntaa, rauhallinen kävely ei oo yhtään niin kivaa! :( Nyt musta on siis tullu se ärisevä mamma :D Mutta pitää yrittää sen eestä keksiä muuta menoa ja tekemistä, tarvin ainakin ite sellasta tosi paljon että jaksan olla hyvällä tuulella kotona :) Ei siis tietenkään joka päivä/ilta tarvi olla menossa, mutta ees kerran viikossa!

Ja kutsut on tosiaankin niin mukavia ja mieltä piristäviä juttuja! Ihanan näkösiä vaatteita, en oo koskaan ollu tuollasilla kutsuilla!

Helka kirjoitti...

Ootko kokeillut body pumpia? Minä olen käynyt sellaisilla nyt tämän kevään aikana (eilen viimeksi) ja aina sieltä vaan saa paikat kipeeksi. Joku body combat oli välissä myös mutta koskaan en ole ollut body attact tunnilla. Millanen se on?

Mulla tullut kanssa jonkin sortin vimmatus noihin lasten vaatteisiin. Mulla vaan ei ole varaa noihin kutsujen ihanuuksiin, enka liikkeissä kuleksi, vaan kuolaan ihania kankaita. Että maailmalla onkin IHANIA kankaita! Nam... :P

Unknown kirjoitti...

Linnansalolla, kivaa kun löysit tänne, lueskelen tosiaan sun blogia säännöllisesti, erityisesti tykkään teidän kodista kertovista postauksista. Teillä on niin ihana koti! :)

Helka oon käyny Pumpissakin, se on kiva! Kivoin ehkä noista voimapuolen tunneista, voittaa omatoimisen kuntosalin mennentullen. :) Attackissa ei oo mitään painoja, ideana on että koko tunnin ajan pidetään syke korkealla kaikenlaisilla hyppyliikkeillä, hölkätään paikallaan jne. Ja hiki virtaa! Lopuks oli joitakin vatsalihasliikkeitä.

Minä vielä toistaiseksi kierrätän noita vaatteita aika tarkkaan, jonkun euron niistä vielä sitten saa. Noita kankaita on tosiaan vaikka ja mitä, uskomatonta! :D Ja laadukkaampia ovat kyllä usein varsinkin sun ompelemat.. ;)

Emmi kirjoitti...

Älä turhaan postiin laita. Otetaan tavoitteeksi nähdä kesän aikana! :D täällä valvoskelen itsekseni aamuvarhain kun kipeät supistukset herätti, toivotaan nyt että tämä meno jatkuu! :)

Unknown kirjoitti...

Täällä valvottiin myös, kuumeisten lasten unta seurailin. Alkavat vaihteeksi toipua, onneksi. Minä tsemppaan sua mielessäni, vaikken tiedäkään ootko viettämässä rauhallista vappua vaiko synnyttämässä! :)